Jim Drost kan zijn geluk niet op
Jim Drost kan zijn geluk niet op Jan van den Brink

Onder leiding van orkest “Nooit compleet” verzamelden zo’n 200 kinderen bij de veerwei voor het jaarlijkse paaseieren zoeken

31 maart 2024 om 08:30 Evenementen

RHENEN Het paaseieren zoeken zaterdag werd wederom georganiseerd door de vrijwillige brandweer Rhenen. Om 14.00 uur gingen de hekken los en de kinderen (met ouders) gingen door het lint om in het lange gras de begeerde eieren de vinden.

Het eieren zoeken was in 3 leeftijds-vakken verdeeld (0-4 jaar, 5-8 jaar en 9-12 jaar). Het was een wirwar van mensen en kinderen die zochten naar de begeerde eieren om die vervolgens in te leveren bij de uitgang waar voor ieder gevonden ei je een doosje van 4 eieren mee kreeg.

PRIJZEN EN SPONSOREN

Er waren ook prijzen te winnen bij het vinden van het rode ei. Die winnaars gingen met een grote chocolade paashaas naar huis. 

Het paaseieren zoeken kan niet zonder de hulp van een trouw aantal sponsoren. Dit jaar waren dat onder andere: Meer Makelaar, Schuilenburg BV, Winkeliersvereniging Rhenen Stad en Haarwerkstudio Ria Brouwers. OBK Rhenen was bereid gevonden om het evenement muzikaal te omlijsten. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Martin Brink
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie