Marein de Rooy: ,,Elk product dat wij bedenken, ontwerpen en produceren is uniek.''
Marein de Rooy: ,,Elk product dat wij bedenken, ontwerpen en produceren is uniek.'' Pauw Media
Baandichtbij.nl

Ben jij creatief met metaal? De Rooy Metaaldesign zoekt personeel

15 september 2021 om 10:45 Economie

VEENENDAAL De Rooy Metaaldesign ontwerpt en produceert op ambachtelijke wijze designproducten van staal. Een bedrijf met een rijke traditie. Sterker, het familiebedrijf werkt al bijna 130 jaar met staal. De Rooy Metaaldesign staat bekend om unieke stalen binnendeuren en trappen. Vanwege de sterk stijgende vraag zoekt De Rooy Metaaldesign een monteur en een constructiebankwerker/lasser. Ook is er ruimte voor een BBL-leerling niveau 2 of 3.

Zijn betovergrootvader Reijndert Dirk legde de basis, nu pakweg 130 jaar later zwaait directeur/eigenaar Marein de Rooy met passie de scepter bij het bedrijf, dat vorig jaar de deuren opende van een nieuw pand aan Bastion 67 in Veenendaal. Een pand compleet met kantoor, showroom en een werkplaats, voorzien van de nieuwste snufjes, moderne machines en prettige verlichting. Kortom, the place to be voor ‘metaal’ in de breedste zin des woords. Bij De Rooy Metaaldesign werken 20 medewerkers. Marein: ,,Elk product dat wij bedenken, ontwerpen en produceren is uniek. Geen project is hetzelfde, en dat maakt het werken hier zo afwisselend en verrassend.”

VACATURES De Rooy Metaaldesign is op dit moment op zoek naar een constructiebankwerker/lasser, een werkplek BBL-constructiebankwerker/lasser (niveau 2 of 3) en een monteur. Als constructiebankwerker/lasser werk je mee bij het maken van stalen deuren en trappen. Enige ervaring in de metaal en/of bouw is een pre. Daarnaast is er binnen De Rooy Metaaldesign (Erkend Leerbedrijf) ruimte voor een BBL-leerling niveau 2 of 3. Leren en werken in de praktijk. Je gaat aan de slag met het produceren van de mooiste (metaal)producten.

WENSENLIJSTJE Maar het wensenlijstje is langer: ,,Wij zoeken een communicatief vaardige monteur. Om 06.30 uur ga je op pad en installeer je bij klanten in het land scharnier-, taats- en schuifdeuren. Dat doe je altijd in teamverband. Meestal zijn het eendaagse klussen, soms ben je wat langer bij een klant bezig.”

TEAMSPIRIT EN GEZELLIGHEID Marein: ,,De sfeer bij ons is prettig en laagdrempelig. Vrijdagmiddag sluiten we de werkweek af met een borrel, en is er tijd voor gezelligheid. De komende winter willen we gaan skiën. Kortom, de teamspirit staat bij ons centraal.”

Wil jij ook graag werken bij De Rooy Metaaldesign? Stuur dan je reactie naar: info@derooymetaaldesign.nl Ter attentie van Marein de Rooy. Wil je meer informatie over de functie? Kijk op de website of neem contact met ons op via: 0318 57 32 31. I: www.derooysteeldoors.com (Contact/Werken bij)

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie