Bumi en Duna
Bumi en Duna Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark deze zomer in het teken van ZomerSounds

7 juli 2022 om 12:07 Dieren

RHENEN In Ouwehands Dierenpark Rhenen kan men van zaterdag 9 juli tot en met zondag 4 september 2022 genieten van ZomerSounds. ,,Tijdens dit zomerevent staat het park in het teken van geluiden die nooit mogen verdwijnen. Je leert wat de dieren jou te vertellen hebben. Ontdek welke aapsoort je van kilometers ver hoort zingen in de ochtend en luister hoe Bumi, het jonge olifantje, zijn trompetter oefent,’’ meldt het park in een persbericht.

Het dierenpark lanceert een audiotour in samenwerking met ecologe en reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge. Sterrin neemt bezoekers mee langs bijzondere dieren en vertelt in dit luisteravontuur waarom ze zo speciaal zijn. Ook is de familieshow van Bamboo Bill de hele zomer te bezoeken. 

Daarnaast zijn er diverse straattheater acts te vinden in het park. Kinderen kunnen zelf muziek maken op de grote muziek- en speelobjecten. ,,Speel jij liever een digitale game? Ook dat kan! Leer de taal van de dierenwereld op je route door het park en beantwoord de vragen. Op verschillende plekken in het park worden bezoekers verrast met leuke fotospots.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie