Afbeelding
Jan van den Brink

Startbijeenkomst voor theaterproject de Cunera van Rhenen

7 juli 2022 om 09:05 Activiteiten

RHENEN Tijdens de Cuneradag van 11 juni startte het grote theaterproject de Cunera van Rhenen, waarvan in de tweede helft van september 2023 in totaal zes openluchtvoorstellingen worden uitgevoerd. Maandag 4 juli vond in de Westpoort de door Toneelvereniging de Hucht en Stichting Cuneratheater georganiseerde startbijeenkomst plaats met een twintigtal geïnteresseerde spelers, figuranten en vrijwilligers (‘helpende handjes’).

De aanwezigen werden getrakteerd op een aantal aansprekende fragmenten uit het script van deze avondvullende voorstelling, voorgedragen en gespeeld door de schrijver/bewerker van het script, de bekende verhalenverteller Eric Borrias. 

Er is ruimte voor meer geïnteresseerde spelers, figuranten en vrijwilligers. Ga naar website www.cuneratheater.nl voor meer informatie. Vragen kunnen voorgelegd worden via info@cuneratheater.nl. Op 5 september wordt er voor nieuwe aanmelders een vergelijkbare informatiebijeenkomst georganiseerd. Vanaf maandagavond 12 september bestaat de mogelijkheid om gratis open repetitieavonden te volgen (12, 19 en 26 september en 3 oktober), welke mede mogelijk gemaakt zijn door een bijdrage van de Gemeente Rhenen. Aanmelding voor deelname aan deze open repetities kan ook via de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie