Scholierentriathlon is op 27 augustus
Scholierentriathlon is op 27 augustus Stichting Triathlon Veenendaal

Scholieren kunnen trainen voor Prins Petfoods Triathlon Veenendaal

Activiteiten Deel je nieuws

Scholieren die willen meedoen aan de 39e Prins Petfoods Triathlon Veenendaal kunnen vanaf 30 mei meedoen aan trainingen. Deze trainingen zijn vooral bedoeld voor scholieren die geen of weinig triatlonervaring hebben. De trainingen omvatten natuurlijk de drie onderdelen van de triatlon: zwemmen, wielrennen en hardlopen. Ook is het mogelijk om in een groepje van drie mee te doen aan de triatlon in Veenendaal. Elke atleet neemt dan één onderdeel voor zijn of haar rekening.

De Veenendaalse triatlon wordt gehouden op zaterdag 27 augustus, de trainingen beginnen op 30 mei en duren tot 18 juni. Dan wordt de training afgesloten met een oefentriatlon. Er wordt in zwembad De Vallei getraind voor 250m zwemmen, bij AXA Valleirenners voor 10 km fietsen en bij VAV voor 2,5 km hardlopen. De kosten zijn €7,50. Deelnemers zorgen zelf voor kleding en een fiets. Meer informatie is verkrijgbaar bij Alice van Holland ( alice.vanholland75@gmail.com  )

Trainingsdata:maandagavond  30 mei en 3 juni fietstraining, AXA Valleirenners, 1900 uur; woensdagavond  1, 8 en 15 juni looptraining, VAV Veenendaal, 1900 uur; vrijdagavond  3, 10 en 17 juni zwemtraining, Zwembad De Vallei Veenendaal, 2000 uur; zaterdag 18 juni: oefentriatlon, bij Zwembad De Vallei in Veenendaal, start 7:30 uur.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op:  https://www.triathlonveenendaal.nl/nl/deelnemers/scholierentriathlon.html

advertentie
advertentie
Afbeelding
Stilok brengt aantal programma’s fors terug maar blijft uitzenden rond kerkdiensten 13 uur geleden
Afbeelding
Jubilieum Rembrandt College wordt groots gevierd 15 uur geleden
Afbeelding
Uitvaartverzekering, kapitaal of natura? De specialist 15 uur geleden
Afbeelding
Vier kandidaten uit gemeente Rhenen voor SGP-lijst Provinciale Statenverkiezingen 16 uur geleden
Afbeelding
Nadenken over ja/ja-sticker voor Veenendaal 18 uur geleden
Afbeelding
Na bijna 40 jaar valt doek voor Snuffelshop 21 uur geleden
Afbeelding
Sinterklaas en Mrs. Harris in Filmhuis Veenendaal 21 uur geleden