Scholierentriathlon is op 27 augustus
Scholierentriathlon is op 27 augustus Stichting Triathlon Veenendaal

Scholieren kunnen trainen voor Prins Petfoods Triathlon Veenendaal

23 mei 2022 om 09:56 Activiteiten Deel je nieuws

Scholieren die willen meedoen aan de 39e Prins Petfoods Triathlon Veenendaal kunnen vanaf 30 mei meedoen aan trainingen. Deze trainingen zijn vooral bedoeld voor scholieren die geen of weinig triatlonervaring hebben. De trainingen omvatten natuurlijk de drie onderdelen van de triatlon: zwemmen, wielrennen en hardlopen. Ook is het mogelijk om in een groepje van drie mee te doen aan de triatlon in Veenendaal. Elke atleet neemt dan één onderdeel voor zijn of haar rekening.

De Veenendaalse triatlon wordt gehouden op zaterdag 27 augustus, de trainingen beginnen op 30 mei en duren tot 18 juni. Dan wordt de training afgesloten met een oefentriatlon. Er wordt in zwembad De Vallei getraind voor 250m zwemmen, bij AXA Valleirenners voor 10 km fietsen en bij VAV voor 2,5 km hardlopen. De kosten zijn €7,50. Deelnemers zorgen zelf voor kleding en een fiets. Meer informatie is verkrijgbaar bij Alice van Holland ( alice.vanholland75@gmail.com  )

Trainingsdata:maandagavond  30 mei en 3 juni fietstraining, AXA Valleirenners, 1900 uur; woensdagavond  1, 8 en 15 juni looptraining, VAV Veenendaal, 1900 uur; vrijdagavond  3, 10 en 17 juni zwemtraining, Zwembad De Vallei Veenendaal, 2000 uur; zaterdag 18 juni: oefentriatlon, bij Zwembad De Vallei in Veenendaal, start 7:30 uur.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op:  https://www.triathlonveenendaal.nl/nl/deelnemers/scholierentriathlon.html

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie