Afbeelding
112Heuvelrug.nl

Vrouw (84) beroofd door twee mannen bij woningoverval in Veenendaal

24 maart 2022 om 16:20 Misdaad

VEENENDAAL Bij de overval op een woning aan de Fluitersstraat in Veenendaal is dinsdag een 84-jarige vrouw beroofd door twee mannen. Dat maakte de politie donderdag bekend. De recherche is op zoek naar getuigen en ook naar camerabeelden uit de buurt.

De 84-jarige vrouw kreeg dinsdag 22 maart rond 22.30 uur de schrik van haar leven. Ze trof namelijk twee mannen in haar woning aan de Fluitersstraat in Veenendaal aan. Nadat de vrouw werd beroofd zijn de mannen er vandoor gegaan. Ze zijn in onbekende richting gevlucht. ,,Naar omstandigheden gaat het goed met het slachtoffer”, meldt de politie donderdag. 

De recherche is direct na het voorval een onderzoek gestart. Daarom is de politie op zoek naar getuigen en eventueel beeldmateriaal uit de omgeving. ,,Heeft u die avond iets verdachts gezien rondom de Fluitersstraat? Of heeft u camera’s aan uw woning, waarmee mogelijk iets is vastgelegd? Kunt u dan specifiek letten op het tijdstip tussen 21.00 en 23.00 uur. Het kan namelijk zijn dat de verdachten al eerder in de buurt zijn geweest. Vermoedelijk zijn ze tussen 22.30 en 23.00 uur in de buurt weggerend.”

Mensen die informatie of beelden hebben kunnen de politie bellen via tel. 0900-8844. Anoniem contact opnemen kan via Meld Misdaad Anoniem op tel. 0800-7000. Of vul het online tipformulier van de politie in (klik hier). Hier kunnen ook de beelden geüpload worden.


Het gebied waar de politie inwoners vraagt om informatie en/of camerabeelden. - Politie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie