Afbeelding
Arjan van den Berg

Extra gezellige en smakelijke koopavond in Passage Corridor

22 november 2022 om 13:15 Zakelijk

VEENENDAAL Vijfentwintig enthousiaste winkeliers organiseren in Passage Corridor op 24 november, de donderdagavond voor Black Friday, samen een extra verrassende, gezellige en smakelijke koopavond van 18.00 tot 21.00 uur. Na een pittige periode vol coronaperikelen en nu midden in een nieuwe enerverende energiecrisis vonden ze het tijd om iets terug te doen voor hun trouwe klanten. Maar ook nieuwe klanten zijn natuurlijk meer dan welkom.

door Arjan van den Berg

De ene winkel begint met de sale en een andere gebruikt de avond om nieuwe collecties te presenteren. Elke winkel trakteert winkelend bezoek op een hapje en een drankje. De deelnemende ondernemers zullen van tevoren voorzien worden van een productenpakket dat samengesteld is uit assortiment van hun collega’s.

Zo zorgen Het Kaashuis en Piretti voor kaasplankjes, waar espressobar de Fazant voor de koffie zorgt. De warme chocolademelk komt uit De Duck en De Kei zorgt voor bittergarnituren. Kinderen hoeven zich ook zeker niet te vervelen en kunnen meedoen aan de prijsvraag en de speurtocht naar de door Jamin verstopte chocoladeletters. Speciaal voor deze avond komen de Pieten hoogstpersoonlijk ook weer terug om voor veel vrolijkheid te zorgen.

STEUN DE LOKALE ONDERNEMER Vergeet het ‘binnen zoveel uur besteld en morgen in huis bij webshops’. Bij een winkel zie je niet alleen meteen wat je koopt, maar je hebt het ook meteen in huis. Daarnaast word je niet geholpen door een onpersoonlijke virtuele assistent of een stem aan de telefoon, maar door een enthousiaste verkoper met verstand van zaken die je met alle kundigheid verder kan helpen.

Natuurlijk is het ook meteen een goede gelegenheid om de lokale ondernemers te ondersteunen. Het idee is een initiatief van alle winkeliers, maar er is altijd een voortrekker en dat is in dit geval Stephan de Koning van KeK Juweliers. Eerder zette hij de website steunveenendaal.nl op om ondernemers te helpen. Op de avond heeft hij twee leveranciers uitgenodigd om hun collectie te presenteren.

SAMENWERKING Vertrouwde bezoekers zullen inmiddels hebben opgemerkt dat het pand in de Corridor 15 grotendeels de vertrouwde uitstraling en dezelfde eigenaar heeft, maar een andere naam dan het voormalige Hip. De franchiseformule zorgde ervoor dat De Koning minder goed aan kon sluiten bij de wensen van zijn klanten, waardoor hij nota bene tijdens corona het besluit nam om zelfstandig verder te gaan. Na een verbouwing is het pand nu een zithoek rijker, waar toekomstige paren hun trouwringen naar eigen smaak en voorkeur samen kunnen stellen.

De Koning houdt sociale media in de gaten om trends op te pikken en zo klanten naar tevredenheid te kunnen bedienen. ,,Je moet de goede service en de juiste producten hebben. Het is belangrijk om met elkaar te zorgen voor meer reuring, klanten meer te betrekken en te kijken hoe we het ook voor andere winkels beter maken. Veel ondernemers waren meteen enthousiast om mee te doen. Ik geloof in de kracht van samenwerken.”

Wie meer wil zien en proeven van die samenwerking en het mooie en smakelijke wat ondernemend Veenendaal samen te bieden heeft, is donderdagavond van harte welkom.

Dit artikel wordt u aangeboden door de winkeliers van Passage Corridor. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).