Het jubilerende echtpaar Overeem met loco-burgemeester Gert van Laar. Laatstgenoemde bracht namens de gemeente Rhenen de felicitaties over.
Het jubilerende echtpaar Overeem met loco-burgemeester Gert van Laar. Laatstgenoemde bracht namens de gemeente Rhenen de felicitaties over. Martin Brink

Elsters echtpaar houdt zich fit met fietsen en zwemmen

17 november 2022 om 12:06 Mensen

RHENEN Gerard (73) en Jannie (70) Overeem vierden gisteren het heugelijke feit dat ze 50 jaar getrouwd waren. Met kinderen en kleinkinderen werd dat gisteravond op een bescheiden wijze gevierd. Loco-burgemeester Gert van Laar bracht het echtpaar namens de gemeente Rhenen de felicitaties over.

Gerard en Jannie zijn geboren en getogen Elstersen. Zowel de pater- als de mater familias zagen het eerste levenslicht op een boerderij. Gerard was in zijn werkzame leven elektrotechnicus. Zin vrouw bestierde het huishouden. Het echtpaar kreeg 3 kinderen en weet zich immens rijk bedeeld met 5 kleinkinderen.

ACTIEF PAAR Samen wandelen, fietsen en zwemmen zo houden Gerard en zijn Jannie zich in beweging. ,,We zwemmen wekelijks in het zwembad van ’t Gastland in Rhenen. Wandelen en fietsen doen we in de directe omgeving. In beweging blijven om zo de conditie en beetje op peil te houden’’, aldus Gerard Overeem.

Door Martin Brink