Crossbow Coffee verhuisd

11 oktober 2021 om 17:27

Showroom nu zes keer groter

VEENENDAAL Het Veenendaalse bedrijf Crossbow Coffee is verhuisd naar Fokkerstraat 24. Het nieuwe pand bevindt zich letterlijk op steenworp afstand, het staat ernaast. Directeur Henk van der Weijden kreeg eind 2020 de kans om het pand ernaast over te nemen en samen met zijn broer Aart is hij deze uitdaging aangegaan. De afgelopen maanden hebben de broers hard gewerkt. De nieuwe showroom met de Koffie Experience is maar liefst zes keer groter geworden.

,,In onze Koffie Experience kun je de vele verschillende koffies en automaten van Crossbow Coffee zien, beleven en proeven”, vertelt Henk van der Weijden. ,,De koffiebehoefte- en beleving is per organisatie verschillend. Bij het ene bedrijf gaat het om een hoge doorloopsnelheid, waardoor de keuze vaak op de instantkoffie zal vallen. De ander houdt meer van koffie gezet met snelfiltermaling. Maar de grootste trend zijn toch wel de verse bonenmachines die steeds vaker prijken in het bedrijfsleven”, zegt Van der Weijden. 

Juist voor deze hele brede vraag heeft Crossbow Coffee de Koffie Experience opgezet, waar de mensen op hun gemak kunnen komen kijken en proeven. ,,Er staan meer dan 30 werkende koffiemachines in onze showroom, die allemaal geprobeerd kunnen worden", vertelt Van der Weijden. ,,In de showroom staan naast de koffiemachines, ook Cup-a-Soup-automaten en hebben we ook verkoopautomaten voor bijvoorbeeld frisdranken en snacks. Daarnaast hebben we ons eigen koffiebonenmelanges samengesteld, die met zorg vers worden gebrand in de koffiebranderij in Soest.”

De Koffie Experience in Veenendaal is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur of op afspraak. Meer info: www.crossbowcoffee.nl