Afbeelding
Pieter Vane

Beeldend Veenendaal en Theater bij de Buren, twee vliegen in één klap

12 juni 2022 om 18:47 Kunst

VEENENDAAL Zondagmiddag was de traditionele Gezellige zondag van Beeldend Veenendaal. Dit jaar viel dit jaarlijkse feestje samen met Theater bij de Buren en kozen beide organisaties ervoor om elkaar te versterken. 

Zo werd bij Beeldend Veenendaal deze keer geen muziek gespeeld van de huisband onder leiding van Peter Beurskens, maar kon het publiek genieten van een drietal shifts van The Valley Four. Zij speelden een melange van aan country en western gerelateerde gospelmuziek. 

Meer dan vierhonderd bezoekers wisten de locatie aan de Hoofdstraat te vinden. ,,De prachtige expositie van fraaie kunstwerken in combinatie met goede muziek werd zeer gewaardeerd”, zag Biek van Galen van Beeldend Veenendaal. ,,De teller van het aantal bezoekers staat inmiddels al op meer dan 1200. Dit maakt Beeldend Veenendaal tot een een jaarlijks evenement dat niet meer is weg te denken.”

Tot en met vrijdag 17 juni is de expositie nog te bezoeken. Zaterdag 18 juni is de sluiting en prijsuitreiking. Het adres is Hoofdstraat 61-63.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie