Cry Macho
Cry Macho Filmhuis Veenendaal

Bij Filmhuis Veenendaal: Cry Macho en Riders of Justice

11 februari 2022 om 10:03 Film

VEENENDAAL De films Cry Macho en Riders of Justice zijn volgend weekend te zien in Filmhuis Veenendaal. De films draaien in zaal Spectrum, Kees Stipplein 72. Reserveer je kaarten op www.filmhuisveenendaal.nl. Hier staan ook alle coronamaatregelen op een rij.

CRY MACHO Het is het jaar 1979. Mike Milo, voormalig rodeoster, wordt door zijn oude baas naar Mexico gestuurd om diens zoon Rafael (Rafo) naar de Verenigde Staten te halen. Rafo zou in de problemen zijn geraakt. Moeder Leta echter, zet al haar criminele én politiecontacten in om te voorkomen dat Rafo de grens overgaat. Er volgt een uitdagende autorit voor Mike en Rafo door de binnenlanden van Mexico. De oude, wijze man en de jonge, stoere vent groeien langzaam naar elkaar toe. De door de wol geverfde 91 jaar oude Clint Eastwood schittert (bijna als zichzelf) in de rol van Mike Milo.

RIDERS OF JUSTICE In deze Deense tragikomedie staat de net ontslagen wiskundige en computerprogrammeur Otto in de trein zijn plaats af aan Mathilde en haar moeder. Dan krijgt de trein een gruwelijk ongeluk en Mathildes moeder overleeft dit niet. Otto is ervan overtuigd dat er opzet in het spel is geweest. Hij gaat op bezoek bij de vader van Mathilde, de net uit Afghanistan teruggekeerde militair Markus. Otto trommelt nog wat zonderlinge vrienden op en de groep mannen gaat op jacht naar de dader. Al gauw komt de terroristengroep Riders of Justice in beeld als verdachte. De drie maffe computernerds en de beroepsmilitair worden onverwachts meegezogen in een hachelijk avontuur.

Cry Macho draait zaterdag 19 februari om 20.00 uur en Riders of Justice op zondag 20 februari om 14.30 uur. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie