Afbeelding
Masterpiece

Veenendaalse Raïssa maakt muzikaal debuut

7 januari 2022 om 10:00 Muziek

VEENENDAAL De Veenendaalse singer-songwriter Raïssa maakt vrijdag haar debuut met de single ‘In Uw Hand’. Het is de eerste van de vier zelfgeschreven liedjes op haar EP die begin februari uitkomt.

Aan de opnames werkten bekende muzikanten mee als Mark Dekkers (Seraph), Jan-Peter Beijersbergen (Rob de Nijs) en Wilkin de Vlieger (The Psalm Project). Daarnaast is de muziek geproduceerd door Ralph van Manen. (Testify to Love)

Met het uitbrengen van eigen muziek gaat een voor haar lang gekoesterde droom in vervulling. ,,Het was erg leuk om met deze muzikanten te werken aan de opnames en ik ben erg enthousiast over het resultaat. Dit zijn liedjes die ik graag wil delen met een breder publiek, omdat ik ervan overtuigd ben dat ze niet alleen voor mij zijn bedoeld’’, zegt Raïssa.

,,Raïssa schrijft songteksten die recht uit haar hart komen. De muziek bevat invloeden vanuit de rock-, pop- en country muziek. Kenmerkend is daarnaast haar warme en heldere stem. Die liet ze voorheen vooral horen in het muziekteam van haar kerk. Eerst bij Keerpunt in Amsterdam en later ook bij Mozaïek0318 in Veenendaal.’’

Raïssa is te volgen via www.raissa-music.com en de muziek is vanaf 7 januari online te beluisteren via streamingsdiensten als Spotify en Apple Music.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie