Afbeelding
Gemeente Veenendaal

Burgemeester Kats niet langer gediend van ‘beledigingen en scheldkanonnades’

4 januari 2022 om 12:57 Mensen

VEENENDAAL Burgemeester Gert-Jan Kats plaatst geregeld een bericht op Facebook. Daaronder wordt steevast gereageerd dat gebeurt geregeld met ‘beledigingen en scheldkanonnades’. De burgemeester van Veenendaal is daar niet langer van gediend, meldt hij zelf op Facebook. Hij gaat zulk soort reacties voortaan verwijderen en de betreffende personen blokkeren.

,,Het gebeurt helaas met regelmaat dat onder berichten die ik op Facebook plaats beledigingen en scheldkanonnades worden geplaatst. Ook plaatsen mensen verwijzingen naar fakenews en andere onzin”, legt Kats uit in het bericht.

,,Ik vind het debat erg belangrijk, krijg ook graag feedback waar ik wat mee kan en wil doen. Maar ik laat mij niet beledigen. Aan de verspreiding van nep-nieuws werk ik ook niet mee. Reacties die bovengenoemde inhoud hebben worden door mij verwijderd en betreffend persoon wordt geblokkeerd.”

Op het betreffende bericht van Kats wordt overigens ook weer veel gereageerd. Daarbij zitten veel steunbetuigingen maar ook, je ontkomt er niet aan, discussies over wat waar is en wat niet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie