Afbeelding
Henk G. Fotografie

Bibliotheek Veenendaal ook tijdens lockdown geopend

25 december 2021 om 16:55 Activiteiten

VEENENDAAL Bibliotheken vallen onder essentiële dienstverlening. Tijdens de lockdown kun je daarom gewoon bij Bibliotheek Veenendaal terecht voor een deel van haar diensten. Ook zijn er allerlei online activiteiten.

De bibliotheek mag deze lockdown haar deuren openhouden om nog steeds een deel van hier diensten aan te kunnen bieden. Je kunt dus nog steeds langskomen voor het lenen van boeken, cd’s en kunst. Daarnaast ben je nog steeds welkom op gebruik te maken van onze studie-/werkplekken en kun je de krant komen lezen. Grand Café Blàài is momenteel alleen geopend voor afhaal. Het is natuurlijk belangrijk dat je je tijdens je bezoek aan de basisregels houdt.

Er is ook digitale hulp beschikbaar in de bibliotheek. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek kun je terecht voor hulp met digitale overheidszaken. Heb jij vragen over het maken van een afspraak voor de boostervaccinatie of wil je de CoronaCheck App installeren? Of mag jij wel binnenkort je rijbewijs aanvragen of heb je moeite met je DigiD en heb je hier hulp bij nodig? Kom dan langs bij de bibliotheek.

Beter Nederlands leren of digitaal sterker worden? Kom dan langs tijdens de inloopspreekuren van het Taalhuis: dinsdag tussen 14.00 en 17.00 uur en woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

ONLINE ACTIVITEITEN Omdat activiteiten in Bibliotheek Veenendaal nu niet door kunnen gaan, komen er verschillende online alternatieven. Zo kun je bijvoorbeeld 8 januari meedoen met een online activiteit van het FabLab, komt het Mamacafé nog met een online editie en wordt het Taalcafé online georganiseerd. 

Activiteiten en cursussen die gepland staan worden mogelijk verplaatst. Houd hiervoor de website en de social media van Bibliotheek Veenendaal in de gaten. Gaat een cursus of workshop toch niet door of kun je niet meedoen? Dan krijg je natuurlijk je geld terug.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie