Afbeelding
Filmhuis Veenendaal

Vol programma bij Filmhuis Veenendaal

4 oktober 2021 om 16:45 Film

VEENENDAAL De Nederlands film De Slag om de Schelde heeft al veel bezoekers naar de bioscoop gelokt. Op vrijdag 8 oktober (20.00 uur) is deze opnieuw te zien in het Filmhuis Veenendaal. 

De Slag om de Schelde speelt zich af in november 1944. De geallieerden willen verder oprukken op het vaste land, maar moeten eerst de haven van Antwerpen zien te veroveren. Regisseur Matthijs van Heiningen heeft er een aangrijpende oorlogsfilm van gemaakt met in de hoofdrollen Gijs Blom en Susan Rader. 

Op zaterdag 9 oktober (20.00 uur) staat Super Nova op het programma. Sam en Tusker trekken in een camper door Engeland. Het is een bijzondere reis omdat de dementie van Tusker steeds meer toeneemt. Het verleden maakt plaats voor een onzekere toekomst. 

Het filmdoek is op zondag 10 oktober (14.30 uur) gereserveerd voor de Italiaanse productie La Dea Fortuna, de best bekeken film in thuisland van het jaar. De relatie tussen de hoofdpersonen lijkt uitgeblust totdat onverwacht de komst van een oppaskind het leven omgooit. 

Filmhuis Veenendaal is te vinden in Het Spectrum, Kees Stipplein 72, Veenendaal. Kijk voor meer informatie op www.filmhuisveenendaal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie