Afbeelding
DENK Veenendaal

DENK Veenendaal presenteert kandidatenlijst

18 december 2021 om 14:43 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

VEENENDAAL DENK heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Veenendaal bekend gemaakt. De lijst wordt aangevoerd door Mandy Heikamp. Op nummer twee en drie staan Mohamed Akka en Seyda Kuzey. Deze drie kandidaten hebben in de afgelopen periode al ervaring opgedaan als schaduw raadslid. 

Op nummer vier staat nieuwkomer Elise Voskuijl. Als hoogste nieuwkomer op de lijst is Elise Voskuijl met haar 18 jaar vooral sterk in milieu en duurzaamheid. De lijst wordt gevolgd door Mouad Issaoui die vier jaar geleden ook al op de lijst te vinden was. Verder bestaat de lijst uit de nieuwkomers Najma Kadri (6) die als ervaringsdeskundige in de jeugdzorg veel praktische expertise meebrengt. Daarnaast is Ismail El Khoulati (7) als jongerenwerker heel goed bekend met jongerenproblematiek. Op de lijst staan tot slot Mohammed Ben Ahmed(8) en hekkensluiter Savas Çoban (9).

Lijsttrekker Mandy Heikamp: ,,De afgelopen vier jaar hebben wij laten zien dat DENK een plaats verdient in de gemeenteraad van Veenendaal. Ik ben trots op het feit dat onze lijst een mooie mix is van expertise, ervaring, diversiteit en nieuw talent. Als team gaan wij met veel passie en energie de verkiezingen tegemoet met als doel om drie zetels te gaan behalen. Momenteel werken wij als team aan een verkiezingsprogramma waar iedere Veenendaler zich mee kan identificeren. Naar verwachting wordt in januari het verkiezingsprogramma gepresenteerd.”

De volledige lijst van DENK Veenendaal:

1        Mandy Heikamp
2        Mohamed Akka
3        Seyda Kuzey
4        Elise Voskuijl
5        Mouad Issaoui
6        Najma Kadri
7        Ismail El Khoulati
8        Mohammed Ben Ahmed
9        Savas Çoban

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie