Grillroom Aladin aan de Tuinstraat 111 heeft voor de Kerst een uitgebreide schotel om thuis te genieten van heerlijke gerechten van de houtskoolgrill.
Grillroom Aladin aan de Tuinstraat 111 heeft voor de Kerst een uitgebreide schotel om thuis te genieten van heerlijke gerechten van de houtskoolgrill. Astrid Meyer

Witte Kerstschotel bij Grillroom Aladin

22 december 2021 om 12:21 Zakelijk

VEENENDAAL Lekker eten voor thuis. Bij Grillroom Aladin zijn ze beide Kerstdagen geopend om voor u een heerlijke Kerstmaaltijd samen te stellen. Lekker met elkaar thuis aan tafel en genieten van uiteenlopende vleesgerechten gegrild boven houtskool.

,,Veel klanten kennen Aladin al van jaren geleden. Toen zij uitgingen en een broodje kwamen eten na het uitgaan in het centrum van Veenendaal. En deze maand is Grillroom Aladin al weer drie jaar te vinden aan de Tuinstraat 111. Onze keuken is recent uitgebreid met een grote houtskoolgrill’’, vertelt Mohamed Jabar. Hij besloot een aantal jaar geleden opnieuw een restaurant te openen met de klassiekers die mensen van vroeger van hem kennen. Maar ook nieuwe typische Libanese gerechten zijn in het restaurant geïntroduceerd. Grillroom Aladin komt regelmatig met een aanvulling op de kaart en kan naar wens een catering thuis of voor feesten samenstellen.

AFHALEN Wie Aladin vroeger bezocht, herkent direct de originele Aladinsaus. ,,Dit brengt mensen weer een beetje terug in de tijd. Maar alle sauzen maken we hier zelf en alles is vers bereid. Kwaliteit is altijd heel belangrijk voor mij geweest! Het liefst ontvang ik gasten in het restaurant, maar om nu in deze periode de beste kwaliteit te bieden vragen we mensen de bestellingen af te halen. Deze kunnen ze doorbellen of ze komen hier bestellen. Wanneer je moet wachten, krijg je van ons een drankje. Naast de bekende lamsshoarma hebben we op de houtskoolgrill onder andere shaslick van kip of biefstuk en schotels T-bone, halve kip en ribeye. En al onze vleesgerechten zijn halal!’’ Maar ook zijn er kindermenu’s met nuggets of frikandel en vegetarische gerechten, zoals Kubaiba, Hummus en Baba Ganoush. Voor een bestelling bel met: 0318-795729 of kijk op: www.aladingrillroom.nl

KERST Grillroom Aladin is beide Kerstdagen geopend vanaf de middag voor het afhalen van warme lunchgerechten. ,,Mensen kunnen nu hun bestelling al doorgeven. Wij starten ‘s middags al met een uitgebreide keuze in gerechten. Geef uw wensen vast door en of u wilt afhalen voor de lunch of het diner. Tevens hebben we speciaal voor dit weekend een speciale Kerstschotel vanaf twee personen voor 35 euro of voor minstens zes personen voor 100 euro. Hiervoor krijgt u een grote schaal met authentieke Libanese witte rijst met daarop verschillende vleesgerechten van de houtskoolgrill. Halve kip, spiesjes van kip, biefstuk, ribeye met sauzen naar keuze, patat en salade apart meegeleverd’’, besluit Jabar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie