Afbeelding
Kevin Canales

Jongeren kunnen wederom het nieuwe jaar inluiden met show van Nicky Romero

15 december 2021 om 17:43 Evenementen

VEENENDAAL De internationaal bekende dj Nicky Romero zal komende jaarwisseling opnieuw een speciale digitale show verzorgen. En dit jaar wordt er nog groter uitgepakt. Wethouder Dylan Lochtenberg maakt nu al bekend dat ook Marc Benjamin en de Veense hardstyle-dj Wildstylez te zien zullen zijn in deze spectaculaire stream. 

,,We hadden ook in Veenendaal gehoopt op een oud en nieuw als voorheen. Waar we elkaar weer op kunnen zoeken”, zegt Lochtenberg. ,,Maar opnieuw gooit corona roet in het eten, zeker met de opkomst van de omikronvariant. Wij willen net als vorig jaar iets leuks bieden, zeker ook aan de jeugd in de gemeente. En we hebben Nicky Romero weer bereid gevonden een show te organiseren.” 

GEHEIM Vorig jaar nam de dj de show op in DownTown, de voormalige Pniëlkerk in het centrum. De locatie voor komende oudejaarsavond is nu nog geheim, omdat de gemeente vanwege de geldende coronamaatregelen een toeloop wil voorkomen. Maar de locatie zal, zo belooft de gemeente, een zeer herkenbare plek zijn. 

 ,,De show zal nog uitgebreider zijn, met een mooi optreden, zeker voor de jeugd. Vanaf 23.00 uur start de stream met een optreden van dj Marc Benjamin en een paar minuten voor twaalf zal Nicky Romero het nieuwe jaar inluiden tot 01.00 uur. Hierna zal hardstyle-dj Wildstylez nog een uur te zien zijn”, aldus de wethouder. 

REGIONAAL Ook andere gemeenten, zoals Utrechtse Heuvelrug, Zeist, De Bilt en Baarn zijn enthousiast en sluiten, samen met de provincie Utrecht, aan bij het initiatief. Daarnaast is de gemeente Veenendaal nog in gesprek met een aantal andere gemeenten.

Wie tijdens de jaarwisseling ook los wil gaan op de muziek van de dj’s, kan de stream vinden op het het kanaal van Nicky Romero.

Het programma van Nicky Romero & Friends op vrijdag 31 december:
23.00 – 23.58 uur: dj Marc Benjamin
23.55 – 01.00 uur: dj Nicky Romero
01.00 – 02.00 uur: dj Wildstylez

Meer informatie over de jaarwisseling in Veenendaal is te vinden op de gemeentewebsite.


Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie