Afbeelding
@tedxmedia
De specialist

Geef een gezonde huid als cadeau

16 december 2021 om 08:26 Zakelijk

VEENENDAAL De feestdagen komen eraan en buiten is het koud en guur. De hoogste tijd om lief te zijn voor je huid en deze heerlijk en feestelijk te verwennen met een Thaise gezichtsmassage die je huid aan de buitenkant én van binnenuit laat herstellen. Supanee Wissele-Visesvara geeft deze massage in haar salon: Natuurijk.

,,Deze massage is het beste cadeau met de feestdagen voor je familie, vrienden of gewoon lekker voor jezelf’’, zegt Supanee. Anders dan andere instituten doen de massage en producten die Supanee gebruikt een beroep op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. ,,De massage is ontspannend en fijn om te ondergaan en is gericht op herstel. Het is dus niet zo dat een crème zorgt voor een tijdelijke frisse teint, maar het lichaam herstelt, waardoor er een natuurlijke, frisse uitstraling ontstaat’’, zegt Supanee. 

BLOEDCIRCULATIE De ‘Facelifting’ is één van de populairste behandelingen bij Natuurijk. Het is een spierstimulerende massage die zich richt op de tien belangrijkste gezichtsspieren en daarmee een hoge bloedcirculatie stimuleert. ,,Juist het stimuleren van het zelfreinigende vermogen van het lichaam is zo belangrijk’’, zegt ze. ,,Handmatig lymfedrainage is daarom ook een veel gekozen behandeling. Het helpt om acne, allergie, littekens en meer gezichtshuidproblemen kwijt te raken.’’

NATUUR IS KRACHTIG Supanee kiest in haar salon uiteraard voor honderd procent natuurlijke producten. ,,De natuur is van zichzelf heel krachtig’’, zegt ze. ,,Ik geloof in die kracht en in de kracht van het menselijk lichaam. Juist in de tijd waarin we nu leven is het goed om het verdedigingssysteem van het lichaam te stimuleren en in tact te houden. Mensen zijn gebaat bij een goed immuunsysteem. De Thaise massage ondersteunt daarin. Als je binnenkant schoon is, kunnen de nuttige vitamines en voedingsstoffen uit het voedsel op je huid worden afgeleverd. De huid wordt daardoor natuurlijk mooier en gezonder. Je krijgt een heerlijk en ontspannend moment zowel mentaal als fysiek. En er vindt binnen het lichaam reiniging plaats (bloedsysteem en/of lymfesysteem). Je krijgt daardoor niet alleen een schoner, maar ook een sterker lichaam dat beter beschermd is tegen ziekten’’, aldus Supanee Wissele-Visesvara.

Ook met een gezonde en stralende huid de feestdagen in? Ga naar www.natuurijk.wixsite.com/natuurijk 

Dit artikel wordt u aangeboden door Natuurlijk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie