Afbeelding
DENK Veenendaal

Mandy Heikamp lijsttrekker van DENK in Veenendaal

17 november 2021 om 11:00 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

VEENENDAAL Mandy Heikamp is de lijsttrekker van DENK bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in Veenendaal. Dat heeft de partij woensdag bekend gemaakt.  ,,Veenendaal heeft de afgelopen vier jaar kennis kunnen maken met DENK. Ik ben vereerd om in Veenendaal de kar te gaan trekken”, zegt Heikamp. 

,,Samen met een gedreven team gaan wij de komende maanden aan de slag om ons zetelaantal te verdubbelen en het geluid van DENK nog steviger te laten horen”, vervolgt ze. ,,Samen gaan we de strijd aan met de verharding en polarisatie en zetten we in op het bestrijden van de tweedeling en kansenongelijkheid.”

,,Als landelijk bestuur van DENK is en blijft het altijd spannend rondom de verkiezingen. Immers, belangrijkste vraag en uitdaging is of we de kwaliteiten en competenties die we nodig hebben kunnen vinden om de steden van een stevige DENK-aanwezigheid te kunnen voorzien”, zegt Ejder Köse, voorzitter van het landelijk bestuur van DENK. ,,Dat is naar onze overtuiging absoluut gelukt. Met Mandy Heikamp zetten we in op een rechtvaardige en leefbare gemeente voor alle inwoners. En met die vele vrijwilligers die ons steunen, kan dat niets anders dan een fantastische campagne opleveren.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie