De ondernemers op de Prins Bernhardlaan starten met Black Friday hun nieuwe evenementen voor nog meer gezelligheid in de  winkelstraat.
De ondernemers op de Prins Bernhardlaan starten met Black Friday hun nieuwe evenementen voor nog meer gezelligheid in de winkelstraat. Astrid Meyer

Black Friday op de Prins Bernhardlaan

24 november 2021 om 16:30 Zakelijk

VEENENDAAL De winkeliers van de Prins Bernhardlaan starten morgen met een Black Friday actie. Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er voordelige versartikelen en hoge kortingen te vinden bij de deelnemers met de zwarte ballonnen voor de deur.

De Prins Bernhardlaan is al jaren een gezellige winkelstraat waar je voor bijna al je dagelijkse boodschappen en verzorging terecht kan. ,,We hebben hier eigenlijk allemaal zelfstandige ondernemers die nog steeds luisteren naar de klant. Of dit nu gaat om een lekker stukje vlees, passende kleding, een gezondheidsvraag of het samenstellen van een mooi boeket bloemen’’, vertelt Henrike van Bloem & Chique. De oude Veense winkelstraat heeft veel verse producten, ondernemers met kennis van zaken en echte ambachtslieden. Klanten doen hier vaak al jaren hun boodschappen of komen langs voor de kapper of schoonheidsbehandeling. Het is betaald parkeren, maar je kunt je auto vaak wel voor de deur kwijt.

KORTINGEN ,,We willen voor dit jaar eens met nieuwe activiteiten beginnen om te laten zien hoe leuk het hier winkelen is. Dit zetten we volgend jaar door, maar nu starten we met de Black Friday die veel voordeel belooft voor de klanten die de Prins Bernhardlaan bezoeken’’, vertelt Anne van de Kraats. Zo geeft Drogisterij Van de Kraats, Bloem & Chique, D’Yvonne 100% mode een leuke korting op enkele producten en Black Lotus Tattoo op kleine tattoos. Maar ook bij de verszaken zijn aanbiedingen. Poelier De Munt heeft voordeelpakketten en de jaarlijkse slachtdag is bij Slagerij van Doorn nu drie dagen. Met veel van het varken voor weinig. Bakkerij Achterberg geeft onder andere bij bolletjes en oliebollen meer stuks voor hetzelfde geld. Toko Veenendaal zal deze Black Friday dagen aanbiedingen hebben op haar Indische maaltijden.

FEESTDAGEN Naast leuk voor jezelf winkelen, kun je ook al goed slagen voor de decembermaand. Zo zijn bij Evangelische Boek- en Muziekhandel De Rank verschillende kinderboeken in de aanbieding en tevens romans en cd’s. En Mistique haarmode heeft bij verschillende artikelen de tweede voor één euro en geschenksetjes in de aanbieding. ,,Kom eens gezellig winkelen op de Prins Bernhardlaan en zeker tijdens de Black Friday. Deze is bij ons drie dagen: van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 november’’, besluiten Henrike en Anne. Profiteer tot en met dit weekend van deze aanbiedingen.

Deze advertorial wordt u aangeboden door de winkeliers van de Prins Bernhardlaan. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie