Afbeelding
Gemeente Veenendaal

Echtpaar Methorst uit Veenendaal 65 jaar getrouwd

21 september 2021 om 16:33 Mensen

VEENENDAAL Het echtpaar Gert en Jans Methorst vierde onlangs haar 65-jarig huwelijk. Burgemeester Gert-Jan Kats kwam op 1 september bij hen langs om hen te feliciteren met hun trouwdag op 30 augustus. Het gezin heeft het heuglijke feit ook kunnen vieren met een smakelijk etentje met de familie, dat inmiddels uit twee kinderen, vijf kleinkinderen en twee achterkleinkinderen bestaat.

Zij was huismoeder uit Ede en hij was jarenlang controleur uit Renswoude bij een bedrijf voor garens en ververij. Bijzonder is dat ze tot pasgeleden zelfstandig uit de voeten hebben gekund. Natuurlijk liet de gezondheid het wel eens afweten, maar de twee kwamen altijd weer thuis en gingen verder. Eén keer in de week boodschappen en twee uurtjes thuishulp – verder doen ze nog altijd alles zelf, tot aan koken aan toe. 

Een groots verhaal hebben ze niet per se, maar zoveel jaar bij elkaar blijven is een bijzonderheid op zich. Toen de komst van de burgemeester drie weken tevoren werd aangekondigd, moesten er subiet nieuwe kleren worden gekocht, want ‘de burgemeester kwam’. Het mag gezegd worden, de foto is dan ook erg mooi geworden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie