Afbeelding
Annemarie Bakker

Gezellige sfeer bij Start Event voor leden Veensche Businessclub

18 september 2021 om 13:36 Zakelijk

VEENENDAAL Leden van De Veensche Businessclub woonden afgelopen donderdag het ‘Start Event Present Your Team’ seizoen 2021-2022 bij in Theater Lampegiet. Ook het bestuur, de selectie en de staf van voetbalvereniging VRC was present. Inmiddels is het een begin van een sfeervolle traditie om de mannen van het selectieteam te presenteren aan de leden van de businessclub, die gelieerd is aan de voetbalvereniging. 

Met een spetterende licht- en geluidshow gevolgd door een lawine van voetballen - vallend vanuit de lucht op het podium - werd het Start Event afgetrapt. René Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub, heette iedereen van harte welkom op deze bijzondere locatie. ,,Het seizoen starten in Theater Lampegiet is geweldig en geeft extra cachet aan deze avond”, zo gaf hij aan. 

‘VOL VERTROUWEN’ Bert Admiraal, lokale voetbalkenner bij uitstek, nam daarna het stokje over van Pfeiffer. Hij presenteerde op geheel eigen wijze het gehele selectieteam. Per linie kwamen de spelers op het podium om een aantal vragen te beantwoorden. 

,,Conclusie: we zien een uitgebalanceerd selectieteam van VRC, dat fit en enthousiast is, wil scoren en vol vertrouwen naar het komende voetbalseizoen kijkt”, aldus De Veensche Businessclub. ,,Boven meedraaien in de tweede klasse is het credo en minimaal een periodetitel is de reëel ambitie. Het team presenteerde zich in geheel nieuwe kleding, die tot stand is gekomen met medewerking van een aantal trouwe zakelijke partners, waaronder ook De Veensche Businessclub.”

QUIZ Na het onderdeel ‘Present Your Team’ gingen de leden van De Veensche Businessclub naar de sfeervolle foyer om daar in teams deel te nemen aan de ‘Sport en Business Quiz’. DJ en presentator Eddy Keur van NPO Radio 2 presenteerde de avond. ,,Uiteraard zocht hij ‘de randjes’ met zijn spitsvondige reacties wat vaak leidde tot grote hilariteit.”

Er werd fanatiek gespeeld door de teams, met uiteindelijk een drietal winnende teams. Die werden aangenaam verrast met VRC-pasjes, waarop een bedrag stond om te besteden bij de club.

Het eerstvolgende event, een ontbijtsessie, is op donderdag 28 oktober. Dit is een professioneel geleide speeddate die zal plaatsvinden bij aspirantlid BOMMM Smaakmakers op het Aller Erf in Veenendaal.

,,De Veensche Businessclub heeft nu iets meer dan 80 leden, wat zeker na de opstart van de coronapandemie een mooie mijlpaal is. Ook in deze periode is er gestage groei doorgemaakt. Kortom, een prima basis voor een duurzame, zakelijke, maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving, waar steeds meer ondernemers zich graag bij aansluiten”, aldus de businessclub.  

Meer informatie is te vinden op www.deveenschebusinessclub.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie