De eerste editie van de Rijnpost bij BDUmedia.
De eerste editie van de Rijnpost bij BDUmedia. BDUmedia

De Rijnpost.nl voor het eerst in BDU-stijl

8 september 2021 om 10:00 Overig

VEENENDAAL Het valt de trouwe lezer van De Rijnpost direct op: de krant ziet er vandaag anders uit. Dat heeft te maken met de overname van deze krant. De Rijnpost was in handen van DPG Media, maar wordt vanaf nu gemaakt door BDUmedia, voorheen uitgever van de VeenendaalseKrant.nl, die begin vorig jaar ophield te bestaan.

Met de overname krijgt de papieren krant, maar ook de website (De Rijnpost.nl), dus een nieuwe uitstraling. BDUmedia zet in op lokaal nieuws, zowel online als offline. Met verhalen die voor u als Veenendaler van belang zijn. Gecheckt langs de journalistieke maatstaf. 

REGIOSPORTVEENENDAAL.NL Sinds vandaag ziet u als lezer ook het resultaat van onze nieuwste samenwerking. Wie de krant doorbladert ziet namelijk direct verschil op onze sportpagina’s. Die worden vanaf nu namelijk gemaakt door de redactie van RegiosportVeenendaal.nl, een andere online uitgave van BDUmedia. Dit online initiatief is eind 2019 ontstaan en brengt zoveel mogelijk online sportnieuws uit Veenendaal op de website. Maar door de samenwerking met De Rijnpost staat het sportnieuws ook nog eens samen met mooie sportachtergrondverhalen in de papieren krant.

De volledige krant is hier ook online te bekijken.

Laat u ons weten wat u van onze nieuwe krant en website vindt? Dat kan via derijnpost@bdu.nl. Veel leesplezier!


De sportpagina’s in De Rijnpost worden verzorgd door de redactie van RegiosportVeenendaal.nl - BDUmedia

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie