Afbeelding
Winkelstad Veenendaal

Woonweek van start in centrum Veenendaal

2 juni 2023 om 12:41 Zakelijk

VEENENDAAL Winkelstad Veenendaal houdt begin juni de Woonweek. ,,Ontdek de laatste woontrends en maak kans op prachtige prijzen.”

,,Wij zijn verheugd om tijdens de Woonweek in Winkelstad Veenendaal het winkelend publiek te verwelkomen en te inspireren met de nieuwste woontrends”, aldus Henny Jansen, binnenstadsmanager van Veenendaal. ,,Deze week biedt een unieke gelegenheid om de woonwinkels, concept-stores en interieurzaken in het hart van de stad te ontdekken en inspiratie op te doen om van je huis een écht thuis te maken.”

WOONROUTE

De woonroute in Winkelstad Veenendaal neemt je mee langs alle woonwinkels in het centrum en brengt jouw interieur ‘to the next level!’ Henny Jansen voegt eraan toe: ,,Van unieke glasschilderijen en trendy vazen tot volledig ingerichte slaapkamers, woonkamers en persoonlijk advies op maat, je vindt het allemaal in Winkelstad Veenendaal.”

PRIJZEN WINNEN

Naast de inspiratie biedt de Woonweek ook de kans om prachtige prijzen te winnen. ,,Maak de woonroute, ontvang een gratis kanskaart bij je bezoek en vul de unieke code in op de website van Winkelstad Veenendaal om mee te doen aan de winactie”, legt Henny Jansen uit. ,,Met prijzen zoals een interieurcheque ter waarde van 1.250 euro van Van Woerden Wonen, een op maat gemaakt kleuradvies voor je woon- of slaapkamer ter waarde van 750 euro van Ontwerpstudio Brouwersgracht, een schitterende ‘teddy fauteuil’ ter waarde van 599 euro en nog veel meer, zijn er echt mooie prijzen te winnen.”

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de deelnemende winkels, prijzen en actievoorwaarden, bezoek www.winkelstadveenendaal.nl/woonweek. Jansen: ,,Mis deze kans niet om de laatste woontrends te ontdekken en prachtige prijzen te winnen tijdens de Woonweek in Winkelstad Veenendaal van 3 tot 10 juni 2023.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie