Orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong.
Orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong. ide

Aanmelden nodig voor lezing orthopeed Jan Ide de Jong

7 maart 2023 om 09:59 Zakelijk

VEENENDAAL Vorige week stond in deze krant een artikel over de lezing die orthopeed Jan Ide de Jong op maandag 13 maart zal verzorgen over verschillende vormen van gewrichtsklachten en het voorkomen van medische ingrijpen. De lezing is gratis, maar belangstellenden zich dienen wel aan te melden. Dat kan via info@soap-spices.nl of 0318-512390. Aanvang: 19.30 uur. Locatie: De Regenboog, De Grote Pekken 11, Veenendaal.

Pijn door artrose en opzien tegen allerlei ingrepen in het ziekenhuis? Drogisterij Soap & Spices hoort het regelmatig van haar klanten. Maar kent ook veel mensen die door natuurlijke ontstekingsremmers geen klachten meer hebben. ,,Wij zijn een gezondheidsdrogisterij en voorstander van het gebruiken van natuurlijke middelen bij klachten. Graag nemen wij mensen mee in het kijken naar de leefstijl om een betere gezondheid te krijgen. Artrose is één van de volksziekten waar maar weinig medicijnen voor te krijgen zijn, naast pijnmedicatie die je maar kort mag gebruiken. Daarom zijn we blij dat steeds meer reguliere artsen nu oog hebben voor natuurlijke middelen. Orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong adviseert eerst de natuurlijke ontstekingsremmers te gebruiken. Als voormalig arts is hij hierin voorloper en laat weten dat verschillende mensen na zes tot acht weken minder tot geen pijn meer hebben’’, vertelt Adriaan Jansen van Soap & Spices.

Hij heeft daarom voor maandag 13 maart een gratis informatieavond ‘Bewegen zonder pijn’ georganiseerd. Hier zal De Jong meer vertellen over artrose, waarbij door ontstekingen stijfheid en pijn in de gewrichten ontstaan. En nog belangrijker de natuurlijke ontstekingsremmers curcumine, vloeibare groenlipmossel en het zwartebesblad.
De orthopedisch chirurg ziet in deze natuurlijke alternatieven geen nare bijwerkingen en dat deze vaak net zo effectief zijn bij chronische gewrichtsontstekingen. En ze zijn volgens hem te gebruiken met bloedverdunners. Daarnaast is natuurlijk bewegen en bestrijden van overgewicht belangrijk, naast de supplementen.

Drogisterij Soap & Spices heeft deze voedingssupplementen, maar deelt ook graag het verhaal van de arts. ,,Daarom hebben we hem uitgenodigd op maandag 13 maart te komen spreken in De Regenboog. De lezing is gratis te bezoeken en begint om half acht ‘s avonds. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, bent u altijd welkom in één van onze winkels aan de Doctor Slotemaker de Bruïneplein 25 in Veenendaal of Dorpsstraat 132 in Scherpenzeel’’, besluit Adriaan Jansen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie