Makelaars Gerben Keuning, Jordy van Kreel en Wistik Zonnenberg zijn enthousiast over keurmerk Eerlijk Bieden.
Makelaars Gerben Keuning, Jordy van Kreel en Wistik Zonnenberg zijn enthousiast over keurmerk Eerlijk Bieden. Lilian Steensma

Zonnenberg Makelaardij, transparant en Eerlijk Bieden

25 januari 2023 om 10:03 Zakelijk

VEENENDAAL De zoektocht naar een nieuwe woning is een proces waar veel tijd en energie in gaat zitten. Heb je je hart verloren aan een woning en ben je klaar om te gaan onderhandelen, dan wil je graag dat het proces eerlijk verloopt. Om bij een overspannen huizenmarkt alle schijn van oneerlijkheid te voorkomen, voert Zonnenberg Makelaardij het kwaliteitskeurmerk Eerlijk Bieden

,,Na een periode van een oververhitte huizenmarkt, koelt de markt nu gelukkig weer af”, zegt Wistik Zonnenberg, die samen met makelaars Jordy van Kreel en Gerben Keuning vertelt waarom zij in het keurmerk geloven. ,,Door regelgeving van de overheid hoefde je al niet meer bang te zijn dat jouw droomhuis door een investeerder zou worden weggekaaptMet Eerlijk Bieden wordt het nog transparanter en eerlijker, niet alleen voor de koper, maar ook voor de verkoper.”

BUTTON Ook makelaar Jordy is enthousiast. ,,Vanaf januari 2023 is het keurmerk verplicht, maar wij zijn er al eerder mee begonnen. Betrouwbaarheid is een belangrijke waarde voor ons, dus waarom zouden we wachten? We houden van elke woning een logboek bij waarin elk bod wordt gedocumenteerd. Achteraf kunnen bieders zien wie wanneer welk bedrag heeft geboden. Wij gaan zelfs nog een stapje verder. Op onze site vind je vanaf aanstaande vrijdag bij elke woning een button. Maak eenvoudig een account aan, dan kan je online op die woning bieden én je krijgt inzage in allerlei documenten zoals energielabel en de lijst van zaken. Een koop is uiteraard pas definitief na het tekenen van het koopcontract.”

LOGBOEK Het keurmerk levert nog meer voordeel op. Gerben: ,,Soms heb je als koper al op meerdere huizen geboden, maar gaat het huis telkens aan jouw neus voorbij. Heel frustrerend. Nu je achteraf het logboek met biedingen kan inzien, leer je beter inschatten wat een woning waard is. Het is in de praktijk niet zo dat de woning altijd naar de hoogste bieder gaat. Bied je via ons, dan kan je ook aangeven welke gunstige voorwaarden jij stelt. Bijvoorbeeld dat er geen voorbehouden zijn of dat je de woning kan betrekken op het moment dat de verkoper goed uitkomt.”

EENVOUDIG Als je online op een huis biedt, zonder het te hebben bekeken, dan neemt een makelaar van Zonnenberg contact met je op. ,,Inderdaad. Er gaat voor ons niets boven persoonlijk contact. Wij kennen onze kopers en zij kennen ons, dat is al jaren zo en dat blijft onveranderd”, zegt Wistik. ,,Heb je niets met dat online-gebeuren, dan kan je gewoon bellen om een bezichtiging af te spreken. Wij regelen de rest. Het wordt voor de klant niet ingewikkelder, alleen maar eerlijker.”

Zonnenberg Makelaardij heeft kantoren in Veenendaal, Rhenen en Ede. Stap er eens binnen voor een vrijblijvend gesprek. Het aanbod omvat woningen uit een grote regio. Misschien zit jouw droomwoning er wel tussen: www.zonnenbergmakelaardij.nl of bel 0318-559600.

Dit artikel wordt u aangeboden door Zonnenberg Makelaardij. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie