Hans van Veldhuizen (links) neemt de taart in ontvangst van Gert-Jan Kats, onder het toeziend oog van Willemijn van de Lagemaat (Lupasafe), Pieter Willemsen (Hupra ICT) en Gerrit Valkenburg (BOV).
Hans van Veldhuizen (links) neemt de taart in ontvangst van Gert-Jan Kats, onder het toeziend oog van Willemijn van de Lagemaat (Lupasafe), Pieter Willemsen (Hupra ICT) en Gerrit Valkenburg (BOV). Jan-Fotografie

Van Harberden Accountants vijftigste deelnemer Cybermonitor voor ondernemers

28 november 2022 om 18:22 Zakelijk

VEENENDAAL Uit handen van burgemeester Gert-Jan Kats ontving Hans van Veldhuizen van Van Harberden Accountants als 50ste deelnemer aan de Cybermonitor een mooie taart. 

Cybersecurity staat hoog op de agenda bij Van Harberden: ,,We bespreken het onderwerp standaard in gesprekken met onze klanten, want de gevolgen van een hack zijn echt verschrikkelijk. Hoe overleef je als bedrijf als je in één klap al je gegevens van je klanten, voorraad, personeel en bedrijfsprocessen kwijt raakt?” Van Harberden wordt bijgestaan door Hupra ICT, die het project Cybermonitor van harte aanbeveelt bij al hun klanten. 

Gemeente en Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) onderstrepen de urgentie voor bedrijven om hun beveiliging op orde te hebben. Burgemeester Gert-Jan Kats en BOV-voorzitter Gerrit Valkenburg: ,,Daarom is Cybermonitor voor ondernemers gratis. We zijn blij dat het aantal aanmeldingen voor de Cybermonitor nu goed op gang komt en we roepen iedere ondernemer om -al dan niet samen met zijn ICT-leverancier- hier gebruik van te maken.” 

Pieter Willemsen van Hupra ICT voegt toe: ,,Elk bedrijf, groot of klein, is een potentieel doelwit, want hackers zoeken geautomatiseerd en grootschalig naar zwakke plekken in systemen. Dus maak het ze zo moeilijk mogelijk!” 

Meer informatie op www.BOVeenendaal.nl/cyber.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie