,,De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. Ons team verwelkomt je graag!
,,De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. Ons team verwelkomt je graag!" Pearle Veenendaal

Pearle heropent deuren: ‘Supertrots op nieuwe winkel’

27 juli 2022 om 15:17 Zakelijk

VEENENDAAL Pearle Opticiens Veenendaal heeft op zaterdag 16 juli feestelijk haar deuren heropend op een nieuw adres verderop in de straat. Het Pearle-team verwelkomt klanten graag in de vernieuwde winkel aan de Hoofdstraat 81. ,,De winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept. Wij zijn dan ook supertrots dat we in Veenendaal deze mooie Pearle-winkel hebben”, vertelt Leda Roelofsen, bedrijfsleider van deze winkel. 

,,De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. Ons team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel!” Toch is niet alles nieuw, want de winkel is al jaren een begrip in Veenendaal. Alles draait om goede service en deskundig advies. ,,We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt en dat iedereen de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing.”

ACTIE Klanten kunnen nu profiteren van de aantrekkelijke openingsactie: 10 dagen lang het montuur krijgen voor maar 10 euro. Vraag hierbij naar de voorwaarden in het filiaal. Een afspraak kan snel gemaakt worden via www.pearle.nl/afspraak-maken. Klanten kunnen natuurlijk ook zonder afspraak langskomen in de vernieuwde winkel. 

GOED ZICHT GESPREK Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. De afspraak begint met een intake, vervolgens voeren de deskundige opticiens de oogmeting uit - gratis, met een waarde van 30 euro - en tot slot ontvangen klanten een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij hen en hun lifestyle. 

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij via de website of maak snel een afspraak en kom langs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie