Van links naar rechts: Johan van den Essenburg, Johan Aalbers, Marloes Kamminga, Erik van Engelenhoven, Jolanda van Soest, Iris van Ravenswaaij, Carel Doornenbal, Nina Visser en Ron Bolderman.
Van links naar rechts: Johan van den Essenburg, Johan Aalbers, Marloes Kamminga, Erik van Engelenhoven, Jolanda van Soest, Iris van Ravenswaaij, Carel Doornenbal, Nina Visser en Ron Bolderman. Annemarie Bakker Fotografie

Dit zijn de genomineerden voor het Business Event Veenendaal

2 juli 2022 om 15:23 Zakelijk

VEENENDAAL De Genomineerden voor het Business Event Veenendaal 2022 zijn bekend. Op 12 september staan op het podium in de categorie jonge ondernemer/onderneming Bar & Borrels, BVS Sociaal Metaal en VANcreators. In de categorie MKB/Detailhandel zijn All Care, Cafetaria ’t Huus 2.0 en Ingenious Group genomineerd en bij grootzakelijk zijn dat Doornenbal groep, Movexx Intenational en McDonald’s Veenendaal. 

Middenin onzekere tijden plannen maken voor de toekomst: dat is ondernemen. En ook in tijden van tegenslag ontstaan nog steeds nieuwe, succesvolle bedrijven en weten bestaande ondernemers met creatieve oplossingen te komen. De voordrachtscommissie had weer mooie voorbeelden hiervan verzameld, waaruit de jury een selectie maakte om te bezoeken. 

Uiteindelijk hoorden negen ondernemers een week geleden dat zij dit jaar een podiumplaats verdienen. Tijdens de pitchbijeenkomst in het gemeentehuis maakten de genomineerden duidelijk waarin zij zich onderscheiden. ,,We waren onder de indruk van de verhalen en het is duidelijk dat het niet makkelijk wordt om te bepalen wie uiteindelijk per categorie met de eerste prijs naar huis gaat”, aldus de jury.

Vanaf nu brandt ook de strijd los om de Rabo Publieksprijs. Iedereen kan vanaf nu eenmalig zijn of haar stem uitbrengen via www.businesseventveenendaal.nl . Stemmen kan tot en met 11 september 17.00 uur. 

De steun van het bedrijfsleven om er op 12 september weer een spectaculaire feestavond van te maken, is onmisbaar. Olenz Notarissen heeft, na het faillissement van de vorige eigenaar, in 2019 de rechten opgekocht en gratis ter beschikking gesteld aan de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV), onder voorwaarde dat de BOV het evenement organiseert. Onlangs tekenden hoofdsponsors gemeente Veenendaal en Rabobank Vallei en Rijn meerjarencontracten om het evenement voort te zetten, net als acht businesspartners en diverse andere sponsoren. Er wordt dan ook nu al uitgekeken naar 12 september, als dit ondernemersfeest van het jaar gehouden wordt in de Basiliek. Toegangskaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via basiliekveenendaal.nl/agenda

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie