Afbeelding
APart fotografie Peter Bakker

DekaMarkt Veenendaal opent de deuren

8 december 2021 om 13:01 Zakelijk

VEENENDAAL De nieuwe winkel DekaMarkt opende woensdagochtend de deuren op het Scheepjeshof in Veenendaal. Na de overname van negentien voormalig DEEN-winkels en de toevoeging van deze nieuwe winkel komt de teller op 99 DekaMarkt vestigingen. Een mijlpaal voor de van oorsprong Noord-Hollandse supermarktketen.

Supermarktmanager William Lodewijk van DekaMarkt Veenendaal zegt: ,,Welkom bij uw nieuwe DekaMarkt! Hier voelt u het vakmanschap en de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Bij DekaMarkt heb je keuze uit een groot assortiment kwaliteitsvlees. Omdat we zelf inkopen, weten we precies waar ons vlees vandaan komt. Dat vinden we belangrijk.’’

WINKELVLOER ,,Daarnaast bakken onze bakkers in onze eigen bakkerij heerlijk brood met de allerbeste ingrediënten. Van volkoren tot meergranen. Ook op de winkelvloer bakken we de hele dag door om de versheid van ons brood te garanderen. En over vers gesproken: wij werken nauw samen met onze boeren, telers en producenten. Zo weten we van al onze versproducten precies waar ze vandaan komen. En dat is meestal uit de buurt. Zo garanderen we dat onze aardappelen, groente en fruit elke dag zo vers mogelijk zijn voor u. Ik kan niet wachten om u te verwelkomen in mijn nieuwe winkel. Kom gauw langs en proef het verschil!”

Om de komst van DekaMarkt te vieren, trakteert de DekaMarkt de eerste tweehonderd klanten in de openingsweek op gratis producten. Op de openingsdag ontvingen klanten een gratis bos bloemen, op donderdag 9 december krijgen klanten een gratis appeltaart mee, vrijdag trakteert DekaMarkt op een gratis verse slagroomschnitt en zaterdag kunnen klanten rekenen op een gratis zak met vijf croissants.

De supermarkt is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie