V.l.n.r.: Henny Jansen, een medewerker van Popcorn Kids en Margien van Batenburg.
V.l.n.r.: Henny Jansen, een medewerker van Popcorn Kids en Margien van Batenburg. Winkelstad Veenendaal

Margien van Batenburg tweede winnares Veenendaal Loves Fashion Weeks

28 oktober 2021 om 15:07 Zakelijk

VEENENDAAL Margien van Batenburg is de tweede winnares van de Veenendaal Loves Fashion Weeks die dit najaar worden gehouden in Veenendaal. Zij krijgt daarom haar aankoopbedrag volledig vergoed.

De winnares heeft eerder deze maand een goede vondst gedaan, zegt ze zelf. Ze liep langs de kinderkledingwinkel Popcorn Kids waar zij de Vans-sneakers zag staan. De exemplaren die haar kleinzoon juist zo graag wilde hebben. ,,Speciaal voor een bruiloft waren we op zoek naar leuke sneakers voor mijn kleinzoon”, vertelt Margien. ,,Ik stuurde voor de zekerheid een foto naar mijn dochter en ze zei: ja dat zijn ze.’’ 

Uit handen van binnenstadsmanager Henny Jansen ontving Margien een mooie bos bloemen en een cheque met het bedrag waarvoor zij had gewinkeld bij Popcorn Kids. ,,Juist tegen een artikel aanlopen waar je naar op zoek was, is wat fysiek winkelen zo leuk maakt. Goed te zien dat de actie leuk ontvangen wordt”, zegt de binnenstadsmanager. 

De Veenendaal Loves Fashion Weeks, georganiseerd door Stichting Winkelstad Veenendaal, liep tot 23 oktober. Tijdens deze modeweken stonden mode, modezaken en de ondernemers centraal. Volgende week wordt nog een winnaar verblijd met de vergoeding van zijn of haar aankoop in het centrum. Meedoen kan nog via www.winkelstadveenendaal.nl/fashionweeks.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie