De 'Hap en Trap route' langs de wijkcentra van Veens Welzijn.
De 'Hap en Trap route' langs de wijkcentra van Veens Welzijn. Veens Welzijn

Openingsfeest bij wijkcentra Veens Welzijn

23 september 2021 om 08:17 Zakelijk

VEENENDAAL Veens Welzijn viert op woensdag 29 september van 16.00 tot 9.00 uur dat al haar wijkcentra open zijn en dat veel activiteiten weer zijn gestart. ,,Elk wijkcentrum viert een eigen feestje met leuke activiteiten, een hapje en drankje. Hap en trap je mee langs alle 8 wijkcentra?”

Heb jij wel eens een kijkje genomen bij het wijkcentrum bij jou in de buurt? Er is van alles te doen en beleven. ,,Op 29 september laten we je tussen 16.00 en 19.00 uur graag zien dat Veens Welzijn er ook voor jou is. Maak kennis met Veens Welzijn, met onze vrijwilligers en alle acht wijkcentra van Veenendaal”, aldus de welzijnsorganisatie. 

ACTIVITEITEN Op elke locatie zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. ,,We maken er samen met onze vrijwilligers een mooi feestje van. Stap op de fiets of reserveer de +Bus en volg onze ‘Hap en Trap route’. Een bezoek aan één wijkcentrum is al leuk, maar het wordt nog leuker als je ze allemaal bezoekt. Haal bij het eerste wijkcentrum de Hap en Trap stempelkaart op. Want bij elke locatie krijg je iets lekkers én een stempel.” 

Mensen die een volle stempelkaart hebben kunnen die inleveren bij één van de wijkcentra en dan maken ze kans op een diner voor twee personen bij Restaurant Bite.

WIJKCENTRA De acht Veens Welzijn wijkcentra zijn: Plein Zuid, Doctor Colijnstraat 70; Sam Sam, Molenstraat 2a; Duivenwal, Duivenwal 1; Kleine Beer, Poolster 162; Panorama, De Tinnenweide 144a; Eglantier, Rederijkers 1; ‘t Turfke, Zonnebloemstraat 1; en Ontmoetingshuis, Spiesheem 54 .

,,Lukt het je niet om de ‘Hap en Trap route’ te fietsen? Reserveer dan onze rolstoeltoegankelijke +Bus! Onze chauffeur haalt je thuis op, brengt je naar alle wijkcentra en natuurlijk ook weer naar huis. Bel 0318-791051 en reserveer een plekje, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.”

Meer weten? Kijk op www.veens-welzijn.nl en download alle informatie over het openingsfeest. ,,Tot volgende week woensdag!”

Meer informatie: Veens Welzijn, Rederijkers 1, Veenendaal, Tel. 0318-791050, info@veens-welzijn.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Veens Welzijn. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie