Het team van ZVC Veenendaal bedankt na afloop de in grote getale aanwezige supporters. YouTube Jaap voetbal

Gekkenhuis op Texel, ZVC Veenendaal verrast Texel’94 Futsal en gaat naar de Finale playoffs voor één plekje Eredivisie.

4 juni 2023 om 15:59 Sport Deel je nieuws

Samenvatting 1e helft.

Scoreverloop. 1e minuut 1-0 Peter Jan Eelman.

5e minuut 2-0 afgeschermd.

6e minuut 2-1 Anouar Tmim.

16e minuut 2-2 Anouar Tmim.

Ruststand 2-2.

Hicham had de spelers tijdens de wedstrijdbespreking nog zo gewaarschuwd, laat Texel niet van afstand schieten.

Jammer genoeg was dat de eerste 5 minuten zuivere speeltijd in de eerste helft wel het geval.

De verdediging van sommige spelers van de tegenpartij was niet voldoende en ze maakten hier graag gebruik van. Al moet ik wel als zaalvoetballiefhebber zeggen dat de 1-0, en 2-0 prachtige goals waren. En wat waren het kanonskogels!

Maar zoals zo vaak dit seizoen, bleven de trainer en de spelers van ZVC Veenendaal rustig, en wisten ze dat wij ook kansen zouden krijgen.

De verdediging was ook wakker geworden, en er ontstond een gelijkwaardige partij met kansen over en weer.

ZVC Veenendaal toonde dus weer veerkracht!

De 2-1 en 2-2 beide gescoord door Anouar Tmim waren ook bijzonder fraaie goals.

We gingen rusten met een 2-2 stand.

Bijzonder knap teruggekomen dus.

Samenvatting 2e helft

Scoreverloop. 32e minuut  2-3 Joost van Dam.

37e minuut 2-4 Anass Lahnine.

39e minuut 2-5 Mohammed Hazzat.

Er was veel respect voor elkaar, dat was mooi om te zien.

En ZVC Veenendaal werd gaandeweg deze wedstrijd steeds sterker.

Texel kreeg nog wel kansjes, maar werd beter gedekt.

ZVC Veenendaal wist wel te scoren 3x zelfs op cruciale momenten in de wedstrijd. En zo bereikten we de finale voor één plek in de eredivisie.

Deze wedstrijd tegen ZVV Eindhoven, gaat gespeeld worden in Eindhoven, op 09 juni 2023.

Komen jullie dan weer met grote getalen ZVC Veenendaal aanmoedigen?

Na afloop!

Bedankt supporters, jullie waren geweldig, en bleven ZVC Veenendaal de gehele wedstrijd steunen. Het leek wel of we een thuiswedstrijd speelden. Ook respect voor het weer opruimen van de confetti slingers, top!