'Hellingproef' op Kwintelooijen tijdens een SneeuwFit-training van de skivereniging.
'Hellingproef' op Kwintelooijen tijdens een SneeuwFit-training van de skivereniging. Foto Nico de Gouw

Met ZomerFit skivereniging de natuur in

26 maart 2023 om 23:03 Sport Deel je nieuws

De skivereniging Gelderse Vallei wil met het programma ZomerFit de conditie van wintersportliefhebbers op peil houden. Nogal wat plaatsgenoten zijn in de afgelopen maanden ‘even naar de sneeuw’ geweest om te skiën, snowboarden of langlaufen. Dan is het nu van belang om vaardigheid en uithoudingsvermogen te behouden. 

Dat kan in de ZomerFit-training, die de skivereniging vanaf 5 april tot aan de zomervakantie wekelijks in de openlucht organiseert. Dit gebeurt op woensdagavond (aanvang 19.30 uur) op het recreatieterrein Kwintelooijen aan de Oudeveensegrindweg in Rhenen / Veenendaal). Op woensdagavond kan men terecht in het bosgebied De Sijsselt aan de Nieuwe Kazernelaan in Ede. Deze trainingen staan onder leiding van gediplomeerde instructeurs.  

De deelnemers lopen en oefenen voor hun uithoudingsvermogen, spierversterking, evenwicht en coördinatie. Een abonnement van 12 trainingsuren kost 49 euro. Een gratis kennismakingsles is mogelijk, uiteraard ook voor niet-wintersporters.  

Meer informatie op de website www.skigeldersevallei.nl. Aanmelden kan bij bestuurslid ledenadministratie Tineke van der Haven, tel. 0317-415140 en secretaris Fenna Fleer, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie