Deelnemers aan de 7e editie van de Kwintelooyen WinterRun
Deelnemers aan de 7e editie van de Kwintelooyen WinterRun Richard van Keulen

Kwintelooyen WinterRun in volle gang

24 januari 2022 om 14:28 Sport Deel je nieuws

De zevende editie van de Kwintelooyen WinterRun is in volle gang. Omdat sportevenementen nog niet mogelijk zijn door de Coronamaatregelen heeft de organisatie besloten er een meerdaags virtueel evenement van te maken. Van zaterdag 15 tot en met zondag 30 januari gaan hardlopers onderling de competitie aan op de 5, 10 en 15 kilometer!

Door deze keuze spreidt de organisatie de drukte en kan iedere deelnemer op eigen gelegenheid de 5, 10 of 15 kilometer lopen. Een unieke manier om toch een mooi hardloopevenement vorm te geven! 

In overleg met de particuliere landgoedeigenaren is afgesproken dat het parcours met pijlen mag worden uitgezet. De organisatie draagt daarom per deelnemers ook een bedrag af aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ten behoeve van het onderhoud van dit mooie natuurgebied.

Inmiddels zijn er bijna 700 deelnemers ingeschreven op de verschillende afstanden en een groot deel hiervan heeft de afgelopen dagen al een mooie sportprestatie neergezet.

Alle deelnemers in de einduitslag ontvangen na afloop een unieke duurzaam houten medaille per post en ze maken bovendien kans op leuke prijzen (sportschoenen, mutsen, sokken en bidons) die zullen worden verloot. 

Naast een eindklassering op de verschillende afstanden zijn er voor deelnemers die van een extra uitdaging houden drie extra competities voor de snelste start, de snelste beklimming en de snelste slotmeters……. en voor de meer creatieve deelnemers is er ook nog een fotowedstrijd op Facebook en Instagram.

Door de financiële toezeggingen van onze sponsoren gaat ook dit jaar weer 100% van het inschrijfgeld naar het goede doel. Dit jaar zijn dat een aanleg van een gemeenschapstuin in Malawi (Tree of Life) en de Manege zonder Drempel uit Bennekom.

Ook meedoen? Schrijf je dan in via https://inschrijven.nl/form/2022012250430-nl dit kan tot en met zondag 30 januari 2022.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie