CDA #GR22
CDA #GR22 CDA

CDA Veenendaal lanceert podcast serie in aanloop naar verkiezingen

14 januari 2022 om 16:18 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

VEENENDAAL In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is CDA Veenendaal gestart met een eigen radioprogramma dat online te beluisteren is; een podcast. Lijsttrekker Harold Schonewille licht toe: ,,Onze kandidaten gaan in dit programma in gesprek met interessante gasten die we aan het woord laten over onderwerpen die voor Veenendaal van belang zijn. Er staan inmiddels drie uitzendingen klaar en vanaf deze week publiceren we elke vrijdag een nieuwe aflevering.”

,,Met dit online radioprogramma willen we belangrijke onderwerpen, zoals veiligheid, wonen, economie, onderwijs, vrijwilligers, sport en cultuur onder de aandacht brengen”, vervolgt de lijsttrekker. ,,Naast inwoners van Veenendaal, die betrokken zijn bij deze onderwerpen, zijn we ook in gesprek gegaan met Tweede Kamerleden. Zo spraken we met Henri Bontebal over de energietransitie en met Derk Boswijk over wonen. Het is mooi om te horen hoe zij met heel praktische suggesties komen die wij als Veenendalers meteen kunnen oppakken.” 

De podcast serie is erop gericht om inwoners van Veenendaal te betrekken bij de gemeenteraadsverkiezingen die op 14, 15 en 16 maart worden gehouden, legt Schonewille uit. ,,Voor inwoners van Veenendaal kan de plaatselijke politiek misschien soms een ver-van-m’n-bedshow zijn. Toch besluit de gemeenteraad over belangrijke zake die iedereen aangaan. We vergeten soms wel ’s dat we in onze eigen woonplaats echt invloed kunnen uitoefenen op zaken die we belangrijk vinden. Die belangrijke onderwerpen komen vanzelfsprekend in onze podcast langs. En het mooie is dat alles voor iedereen gemakkelijk te beluisteren is.”

Het online radioprogramma van CDA Veenendaal is gratis te beluisteren via bekende streaming platformen zoals Spotify en Soundcloud.
https://soundcloud.com/cda-veenendaal/sets/op-weg-naar-gr22
https://open.spotify.com/show/0uisf9J2732MdQXb9z0wxX?si=c33afd2aee5f496a 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie