Afbeelding
ProVeenendaal

ProVeenendaal presenteert kandidatenlijst

20 december 2021 om 07:08 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

VEENENDAAL ,,De gemiddelde leeftijd is naar beneden bijgesteld en veel mensen hebben de afgelopen periode met ons meegedacht over de toekomst van Veenendaal. Zij hebben ook meegeschreven aan ons verkiezingsprogramma”, aldus lijsttrekker Martijn Beek van ProVeenendaal.

Op nummer 2 van de kandidatenlijst staat bekend (Pro)Veenendaler Nelleke Roelofsen. Als adviseur arbeid en gezondheid kent zij de wereld van ondernemers én het belang van een gezonde leefstijl.
Huidig fractievoorzitter Ronald van der Weerd staat op nummer 3. Als bekend gezicht binnen de branche parkeren en mobiliteit, zowel binnen als buiten de overheid, zet hij gemeentelijke vraagstukken op de agenda.
De nummer 4 is aanstormend talent Bo Visser die afgelopen jaar instapte als raadslid en zich in korte tijd geprofileerd heeft op onder andere het gebied van klimaat en duurzaamheid. Dario Castiglione is op nummer 5 het eerste echt nieuwe gezicht in de Veenendaalse politiek. Een software adviseur met kennis van ICT past perfect bij (Pro)Veenendaal. Op nummer 6 staat Jan Kruger. Naast ondernemer ook een betrokken sporter en trainer-coach. Docent Engels Sharon van Manen is nummer 7 en vormt een mooie combinatie met student bestuurskunde Iris van de Laar op nummer 8. Door hun achtergrond én jonge leeftijd weten zij wat er bij jongeren speelt.

Lijsttrekker en daarmee aanvoerder van deze mooie lijst is Martijn Beek, momenteel wethouder namens ProVeenendaal. Met thema’s als zorg, jeugd, sport, welzijn en volksgezondheid in zijn portefeuille is hij afgelopen periode druk geweest met onder meer bewegen, leefbaarheid, toegankelijkheid, zorg en ondersteuning en gezondheid. 

De kandidatenlijst kent nog méér namen, allemaal kandidaten met een brede basis in Veenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie