Afbeelding
Foto door CHUTTERSNAP op Unsplash

Deze praktische relatiegeschenken neem je mee naar een beurs

20 juni 2022 om 13:38 Partnercontent

Heb je een onderneming? Dan is de kans groot dat je weleens op een beurs staat om daar jouw product of dienst aan te prijzen. Het doel van een beurs is natuurlijk zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over jouw bedrijf. Je kunt dit een handje helpen door ervoor te zorgen zat ze later nog steeds aan je denken. Dit kun je voor elkaar krijgen met relatiegeschenken. Deze deel je uit op de beurs, zodat mensen thuis nog eens aan je herinnerd worden. Daarbij creëer je met je relatiegeschenken ook nog eens lekker veel extra zichtbaarheid voor jouw onderneming. In deze blog kun je inspiratie opdoen op het gebied van leuke relatiegeschenken voor op een beurs!

Kleine relatiegeschenken

Op een beurs wordt er heel wat af gelopen. Daarom is het slim om in kleine relatiegeschenken te investeren. Deze kunnen mensen makkelijk in hun broekzak of tas stoppen en hierdoor zullen ze eerder geneigd zijn om ze mee te nemen. Je kunt dan denken aan aanstekers of pennen met logo, maar ook sleutelhanger laten bedrukken is een goed idee. Daarnaast is een extra pluspunt dat je je kleine relatiegeschenken makkelijk kwijt kunt op je stand. Hierdoor liggen ze mooi in het zicht en zullen geïnteresseerden eerder naar jouw stand toekomen. 

Bedrukte tassen

Je kunt ook speciaal voor de beurs katoenen draagtassen laten bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf erop. Op een beurs worden vaak brochures en andere informatieve items uitgedeeld. Als ze dan bij jouw stand een katoenen draagtas kunnen scoren zal dit zeker uitkomst bieden! Wil je het helemaal goed aanpakken? Maak dan van de draagtassen een leuke goodiebag met kleine customized items met jouw bedrijfslogo erop. Je kunt dan denken aan een gepersonaliseerde USB-sticks en notitieblokjes met logo die je in de tas kunt stoppen. 

Waterflesjes met logo

We blijven nou eenmaal Nederlanders en zijn gek op gratis consumpties. Laat daarom waterflesjes bedrukken met je logo en deel deze uit tijdens de beurs. gedurende een lange dag intensief struinen op een beurs zullen mensen een flesje water wel kunnen waarderen! Kies dan voor traditionele waterflesjes of ga voor de duurzame variant: de Dopper. Dit zijn waterflessen die zijn gemaakt van recyclebaar en gerecycled materiaal en bovendien verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Hierdoor zullen ze altijd bij jou en je onderneming passen!

Textiel met opdruk

Ook jij en je personeel moeten goed zichtbaar zijn op de beurs. Daarom is het een goed idee om textiel te laten bedrukken dat jullie vervolgens kunnen dragen tijdens de beurs of het evenement. Je kunt dan denken aan petjes met bedrukking of aan T-shirts met logo. Wanneer jullie dit dragen bij jullie stand wordt het extra duidelijk wie het aanspreekpunt is. Laat dan meteen wat extra bedrukken zodat je het ook nog uit kunt delen aan de liefhebbers. Extra tip: kies voor items in de kleuren van de huisstijl van je onderneming. Dan is het nog duidelijker wie er bij je bedrijf hoort en wat jullie als team willen uitstralen. Succes! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie