Met het prentenboek ‘Mijn eerste Yogaboek’ gaan ze samen leuke, simpele yoga houdingen op (achtergrond)muziek doen.
Met het prentenboek ‘Mijn eerste Yogaboek’ gaan ze samen leuke, simpele yoga houdingen op (achtergrond)muziek doen. Bibliotheek Veenendaal

Diverse activiteiten tijdens BoekStartdag in Bibliotheek Veenendaal

27 mei 2023 om 10:21 Overig

VEENENDAAL De bibliotheek Veenendaal viert zaterdag 3 juni Boekstartdag. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen deze dag een extra hartelijk welkom. Bezoekers kunnen samen met hun kindje meedoen aan een leuke activiteit en ontdekken hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

De Bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. Op de BoekStartdag kan iedereen tussen 10.00 en 12.30 uur op de jeugdafdeling komen knutselen, kleuren of lekker spelen. Er liggen allerlei spelletjes en leuk speelgoed van Speelotheek Veenendaal klaar. Snuffelen kan bij de mini-boekverkoop naar leuke baby- en peuterboekjes en zelf samen eindeloos boekjes voorlezen op de Boekenberg of activiteiten.

BEWEEGKRIEBELS

Speciaal voor kinderen van 1 en 2 jaar wordt er een beweegfeestje gehouden van 10.30 tot 11.00 uur. Met het prentenboek ‘Mijn eerste Yogaboek’ gaan ze samen leuke, simpele yoga houdingen op (achtergrond)muziek doen. Deze yoga is ideaal voor jonge kinderen, omdat het gaat om bewegingen die kinderen van nature aannemen als ze spelen.

KARTONNENDOZENPRET

Een bouwfestijn voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar van 11.30 tot 12.15 uur. Ze lezen voor uit het verhaal ‘Wat doe je met een doos’. Daarna krijgen kinderen hun eigen kartonnen doos die ze helemaal mogen versieren en daarna gaan ze natuurlijk van alles bouwen. Er is maar plaats voor maximaal twintig kinderen. Reserveren wordt daarom aangeraden en kan via: bibliotheekveenendaal.nl/boekstartdag.

KNUFFEL MEE

Gaat de knuffel ook overal mee naartoe? BoekStartdag is een feestje om samen te vieren, dus de knuffel mag gewoon mee naar de activiteiten van de bibliotheek. Op de website is een speciaal knuffelkaartje te vinden om mooi in te kleuren.

Kartonnendozendag is een bouwfestijn voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar van 11.30 tot 12.15 uur.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie