Minibiebs werken vanuit het idee dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Iedereen kan boeken lenen, ruilen of achterlaten.
Minibiebs werken vanuit het idee dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Iedereen kan boeken lenen, ruilen of achterlaten. Bibliotheek Veenendaal

Feestelijke opening nieuwe minibieb Cultuurfabriekje Oost

27 mei 2023 om 08:20 Overig

VEENENDAAL Bibliotheek Veenendaal is in steeds meer wijken van Veenendaal te vinden. Op zaterdag 3 juni zal een nieuwe minibieb voor Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost geopend worden door wethouder Dylan Lochtenberg. De minibieb is gemaakt door cliënten van de Houtwerkplaats binnen Reinaerde Arbeidscentrum Veenendaal.

Iedereen is welkom om de opening mee te maken en te snuffelen tussen de boeken en tijdschriften in de nieuwe minibieb. Rond 13.45 uur worden er feestelijke verhalen voorgelezen door initiatiefnemer Sanne Heymann. Tot 15.00 uur kunnen er ook feestbloemen geknutseld worden en is er gevarieerd speelgoed van Speelotheek Veenendaal aanwezig voor de kleintjes. Hiermee vieren ze ook meteen de landelijke BoekStart-dag.

MINIBIEBS IN VEENENDAAL

Leen afgeschreven bibliotheekboeken bij een van onze minibiebs, de ‘Cultuurfabriekjes’. Minibiebs werken vanuit het idee dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Iedereen kan boeken lenen, ruilen of achterlaten. Met elkaar en voor elkaar.

De minibiebs van de Bibliotheek zijn mede mogelijk gemaakt door MAAK en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie