Afbeelding
Ritmeester

Welkom thuis BBQ rondom het Stadsstrand

Overig Deel je nieuws

Nu (bijna) iedereen weer terug is van een welverdiende vakantie leek het de horeca rondom het stadsstrand een gezellig idee om een welkom terug BBQ te organiseren. Kom op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus vanaf 15:00 genieten van de heerlijke geuren van geroosterd vlees. Sfeervolle live muziek en een warm welkom door het enthousiaste horeca-personeel.

“Het leek ons een leuk idee om gezamenlijk iedereen weer welkom thuis te heten”, aldus Tim Berens van Ritmeester. “Twee mooie middagen vol heerlijke BBQ-gerechten, lekkere drankjes en natuurlijk gezellige live muziek”. “Voor deze twee middagen zijn Ray Klaassen en Rubiamorena gevraagd om een sfeervolle akoestische sfeer neer te zetten” vult zijn collega Michel Hauser van Barista Cafe aan. “Samen met Zazu, Karakter en Downtown zorgen we zo voor een hoop gezelligheid op en rond het stadsstrand voor jong en oud!”

Ook Winkelstad Veenendaal is blij met deze activiteiten in het winkelgebied. “Zo kunnen mensen nadat ze misschien nog wat laatste inkopen hebben gedaan, heerlijk hun winkeldag verlengen en het vakantiegevoel nog even vasthouden” aldus Henny Jansen. “Dit wil je natuurlijk gewoon meemaken, dus kom vrijdag of zaterdag vanaf 15:00 genieten van de heerlijkste BBQ-gerechten, de live muziek en heet elkaar weer van harte Welkom thuis!” 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 13 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 14 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 18 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ 23 uur geleden