Tapdance bij De Muzen
Tapdance bij De Muzen De Muzen / Ted Walker

Start tapdance voor kinderen bij De Muzen

12 augustus 2022 om 12:48 Overig Deel je nieuws

De Muzen start na de zomervakantie met een groep tapdance bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Ter kennismaking is er vrijdag 2 september een gratis proefles van 17.30 tot 18.30 uur.

Snelle ritmes, show en jazzy op muziek van toen en nu! Tapdance kenmerkt zich door zijn supersnelle voetritmen en het aanstekelijke showelement. Het is één van de leukste dansen waarin je je lichaam gebruikt als een slaginstrument. In de lessen van docente Sofie Löffler komen allerlei technieken en tapdance stijlen aan bod. Er wordt gedanst op zowel oude als hedendaagse muziek.

In september start bij De Muzen een beginnersgroep, speciaal voor de jongere tapdansers (vanaf 8 jaar). De lessen worden gegeven op vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur en op vrijdag 2 september is er een gratis proefles. Aanmelden voor de proefles kan door een mail te sturen naar info@demuzen.nl.

Alle informatie over de tapdance-cursus is te vinden op www.demuzen.nl. Op de cursuspagina tapdance staat ook alle informatie over de groepen vanaf 12 jaar (gevorderde dansers) en vanaf 21 jaar (beginners zijn hier ook van harte welkom).

De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie