De 25 beste foto's zullen worden tentoongesteld in de kunstkubus van de Cultuurfabriek.
De 25 beste foto's zullen worden tentoongesteld in de kunstkubus van de Cultuurfabriek. Henk G. Fotografie

Museum Veenendaal schrijft fotowedstrijd ‘Mysteries van het Veen’ uit

13 augustus 2022 om 07:14 Overig

VEENENDAAL Wie maakt het perfecte plaatje van Veenendaal? In aanloop naar de volgende tentoonstelling organiseert Museum Veenendaal de fotografiewedstrijd ‘Mysteries van het Veen’. Mooie plaatjes kunnen tot en met woensdag 7 september worden ingezonden. 

,,Laat je fantasie de vrije loop bij het thema. Alles kan en niks moet, dus wees lekker creatief”, aldus het museum. Medio september worden de 25 beste foto’s gekozen in de categorieën realistisch en abstract.

KUNSTKUBUS Deze foto’s zullen afgedrukt worden op dibond en zullen in de periode van dinsdag 13 september tot en met woensdag 28 september tentoongesteld worden in de kunstkubus van de Cultuurfabriek.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding.)


,,Laat je fantasie de vrije loop bij het thema. Alles kan en niks moet, dus wees lekker creatief.” - Stephanie van Zetten

ALLERBESTE FOTO’S Tot slot zal er eind september uit alle ingezonden foto’s van de wedstrijd ‘Wol(weg)’, die eerder liep, en ‘Mysteries van het Veen’ vier winnaars gekozen worden. Deze beste foto’s zullen wisselend van elkaar een jaar lang in de vaste presentatie van Museum Veenendaal komen te hangen. Tevens ontvangen de winnaars een bijzonder cadeau: de Twinkeling Veenendaal-bon. 

Meer info over de fotowedstrijd is te vinden op www.museumveenendaal.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie