Kom sleutelen bij het Repair Café Rhenen!
Kom sleutelen bij het Repair Café Rhenen! Jan Zuidema

Sleutelen bij het Repair Café Rhenen

Overig Deel je nieuws

Haalde jij als kind al de afstandsbediening uit elkaar om te zien hoe die werkte? Heb je technisch inzicht en plezier in het helpen van mensen met defecte spullen? Kom dan eens sfeer proeven bij het Repair Café Rhenen.

Maandelijks organiseren we een reparatiemiddag.  Doel is de afvalberg verkleinen en hergebruik van nog prima goederen mogelijk maken.

Ontmoetingsplek

We repareren bijvoorbeeld  elektrische (huishoudelijke) apparaten als mixers, stofzuigers, muziekapparatuur  maar ook tuingereedschap enz. Het is geen kwestie van afleveren en weer vertrekken: het Repair Café is ook een ontmoetingsplek. De koffie en thee staan klaar en reparateur en eigenaar van het apparaat kijken samen wat het mogelijke probleem kan zijn dat verholpen moet worden. Het leukste is als je daarbij iets van je eigen kennis kan overdragen aan de bezoeker. Als er nieuwe onderdelen nodig zijn, adviseer je de bezoeker waar hij/zij deze kan halen.

Wat biedt het Repair Café?

Naast het contact met de bezoekers, is het samen bezig zijn in het team ook erg plezierig. De andere vrijwilligers denken met je mee en delen hun kennis. Sommigen repareren misschien weer andere dingen dan jij, bijvoorbeeld meubeltjes, speelgoed, kleding of apparaten die jou onbekend zijn. Eens in het jaar organiseren we een gezellig moment voor alle vrijwilligers.

Wanneer?

Elke vierde vrijdag van de maand houden wij het Repair Café in de Westpoort, Veerweg 1, Rhenen. Je bent dan ongeveer een middag bezig.

Contact

Kom je een keer sfeer proeven? Op onze website (www.repaircaferhenen.nl) en facebook vind je de eerstvolgende data van de Repair Cafés. Je kunt ook alvast mailen naar repaircaferhenen@gmail.com.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Franse culinaire historie in Filmhuis Veenendaal: Délicieux 8 uur geleden
Afbeelding
Keuring van dikbillen in Achterberg gaat niet door 14 uur geleden
Afbeelding
Voor eind van het jaar wordt lot kerk duidelijk 15 uur geleden
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours bij Rhenen op 11 aug, 15:28
Afbeelding
Bijzondere recordpoging: 700.000 dominostenen moeten gaan omvallen in Veense sporthal 11 aug, 10:32
Afbeelding
Classic Races op De Faktorij: ronkende motoren op Veens stratencircuit 11 aug, 07:30
Afbeelding
Rare rust Column 10 aug, 15:44