Tijd voor een feestje bij Dorpsraad Vereniging Dorpsbelang Elst

Overig Deel je nieuws

De Dorpsraad Vereniging Dorpsbelang Elst (DVDE) organiseert een leuk feest! We zijn blij dat dit weer kan na de beperkingen van de afgelopen twee jaar. Op zaterdag 27 augustus kunnen de inwoners van Elst (Utr) elkaar tijdens hèt Dorpsfeest ontmoeten  en vooral veel plezier met elkaar hebben.

Het is de 1e editie van dit evenement. Op deze dag is er voor Multifunctioneelcentrum Het Bestegoed (Tabaksweg 22) in Elst een uitgebreide informatiemarkt waar je kennis kunt maken met de lokale sportclubs, verenigingen, stichtingen en ondernemers uit Elst. Hopelijk inspireren we elkaar zo om sport en sociale activiteiten weer op te pakken. 

De horeca staat de hele dag klaar om de aanwezigen te voorzien van een hapje en een drankje. De vele zitplekken bieden volop mogelijkheid om tussen 10.00 en 17.00 uur de verschillende demonstraties van brandweer, muziekoptredens en clinics van sportverenigingen te zien. Kinderen kunnen zich vermaken op diverse springkussens, de stormbaan, skatebaan, kinderboerderij en de rodeostier. 

Het dorpsfeest is een initiatief van de DVDE, maar kan dit natuurlijk niet zelf volledig realiseren. DVDE is daarom ontzettend blij met de hulp van Events By Corné uit Elst die zijn kennis en ervaring inzet om er een topdag van te maken. Ook V.V. Musketiers, die dezelfde dag het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi organiseert op de parkeerplaats achter Het Bestgoed, zorgt voor een belangrijke bijdrage aan de dag. Dit fantastische Dorpsfeest kan DVDE gratis aanbieden omdat zij naast een eigen budget, ook evenementen subsidie heeft ontvangen van de gemeente Rhenen én een subsidie vanuit het Preventieakkoord. Een geweldige samenwerking om ervoor te zorgen dat Elst een fijne dag krijgt met activiteiten, ontmoeting en veel gezelligheid!  

advertentie
advertentie
Afbeelding
Franse culinaire historie in Filmhuis Veenendaal: Délicieux 8 uur geleden
Afbeelding
Keuring van dikbillen in Achterberg gaat niet door 14 uur geleden
Afbeelding
Voor eind van het jaar wordt lot kerk duidelijk 15 uur geleden
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours bij Rhenen op 11 aug, 15:28
Afbeelding
Bijzondere recordpoging: 700.000 dominostenen moeten gaan omvallen in Veense sporthal 11 aug, 10:32
Afbeelding
Classic Races op De Faktorij: ronkende motoren op Veens stratencircuit 11 aug, 07:30
Afbeelding
Rare rust Column 10 aug, 15:44