Afbeelding
112Heuvelrug.nl

Plafond van uitbouw winkel in Veenendaal naar beneden gestort

22 mei 2022 om 13:00 Overig

VEENENDAAL Brandweer Veenendaal werd rond 11.25 uur opgeroepen om een dienst te verlenen aan derden. Dit was bij een winkel van Zideris aan het Bruïneplein in Veenendaal. Door een nog onbekende oorzaak is het plafond van de uitbouw naar beneden gestort en zorgt voor een onstabiele situatie in de winkel. Het pand is fors beschadigd geraakt. De politie en brandweer heeft daarom het gehele blok afgezet. 

Een medewerker van de winkel werd gealarmeerd door de brandmeldinstallatie maar trof deze puinhoop aan. Na contact gehad te hebben met de brandweer is hij niet verdragen het pand meer binnen geweest in verband met de gevaarzetting. De brandweer is met drie brandweervoertuigen aanwezig, waaronder een hulpverleningsvoertuig met stutmateriaal. Er zijn geen gewonden gevallen. De brandweer heeft in de winkel de constructie gestut, de winkel blijft gesloten. De bewoners van de drie bovengelegen woningen kunnen voorlopig niet terugkeren naar de woning.

De afzetting zal zeker nog enige tijd gaan duren, specialisten zullen nog een inspectie uitvoeren en aan de hand daarvan een plan maken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie