Afbeelding
Rembrandt College

Jubilieum Rembrandt College wordt groots gevierd

29 november 2022 om 13:50 Onderwijs

VEENENDAAL Met een programma vol verschillende activiteiten vierde het Rembrandt College afgelopen week haar jubileum. Het was 30 jaar geleden dat de openbare school voor mavo, havo en vwo naar Veenendaal kwam.

Zo was het een unieke kans voor de leerlingen om als acrobaten van het dak van hun schoolgebouw af te springen, een fakkel met vuur in hun mond te doven of te leren jongleren. De dag draaide dan ook om nieuwe dingen leren, je grenzen verleggen en daarbij veel plezier te beleven. ,,Iedereen kon zich een dag lang uitleven”, aldus Joost Hontelez van het Rembrandt College.

Naast de acrobatische kunsten, werd er ook aandacht besteed aan het praktisch onderwijs. De leerlingen van vwo-4 gingen langs bij New York Pizza om een dag als pizzabakker te ervaren en de leerlingen van havo-4 en mavo-3 maakten busreizen naar Lille en Keulen om hun Frans en Duits in praktijk te brengen. 

Als afsluiter werd er een schoolfeest, verzorgd door Radio 538, gegeven voor de leerlingen en een reünie voor de docenten op vrijdag. ,,Er kon geconcludeerd worden dat het Rembrandt College klaar is voor tenminste nog dertig jaar aan de Rembrandtlaan.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie