Afbeelding
Gemeente Veenendaal

Stadsstrand Veenendaal genomineerd voor prijs

23 maart 2023 om 14:38 Nieuwbouw

VEENENDAAL Stadsstrand Veenendaal is genomineerd voor de prijs Meest Inspirerend Binnenstadsproject. Dat heeft het organiserende Platform Binnenstadsmanagement bekend gemaakt. In totaal strijden achttien projecten uit het hele land om de prijs. Tijdens de Dag van de Binnenstad op 20 april in Hengelo worden de themawinnaars bekendgemaakt. 

,,Wat ooit begon als een ‘gestolen’ stukje grond met Landjepik, dingt nu mee naar een fantastische prijs”, reageert Winkelstad Veenendaal op de nominatie. ,,Natuurlijk zou het mooi zijn om zo’n prachtige prijs binnen te slepen, maar als we kijken hoe dit stukje Veenendaal een plek heeft veroverd in het hart van de binnenstad en in de harten van bewoners, bezoekers en ondernemers, dan hebben we eigenlijk al gewonnen.”

De genomineerde projecten mochten recent speeddates houden met de jury. De onafhankelijke vakjury, bestaande uit experts uit het bedrijfsleven, het onderwijs en belangenorganisaties, heeft tijdens de speeddates de deelnemers diverse vragen gesteld over hun project of proces. De jury bepaalt nu welk binnenstadsproject het meest inspirerend en toonaangevend is.

De verkiezing Meest Inspirerende Binnenstad wordt eens in de drie jaar georganiseerd, voor het eerst in 2025. In de tussenliggende jaren worden awards uitgereikt aan binnenstadsprojecten en -processen die een voorbeeld vormen voor andere binnensteden.

Meer informatie over de verkiezing is te vinden op binnenstadinspiratie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie