Wikkels harddrugs die de politie in beslag nam bij de aanhouding van de Veenendaler.
Wikkels harddrugs die de politie in beslag nam bij de aanhouding van de Veenendaler. Politie Veenendaal

Veenendaler vast voor handel in harddrugs: politie stuit op 500 wikkels cocaïne en ruim 80.000 euro contant geld

4 juni 2023 om 10:27 Misdaad

VEENENDAAL De politie heeft donderdag 1 juni een 25-jarige man uit Veenendaal aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen. Een grote hoeveelheid harddrugs en contant geld namen agenten in beslag. Dat maakt de politie zondag bekend.

Bij de politie was informatie binnengekomen over de 25-jarige man, waaruit de verdenking ontstond dat hij zich in Veenendaal en omgeving bezig zou houden met de handel in verdovende middelen. Politieonderzoek versterkte deze vermoedens waarna de verdachte op donderdag 1 juni kon worden aangehouden. Hij was op dat moment daadwerkelijk aan het dealen. Bij de verdachte werden drugs en geld aangetroffen. Hierop is een doorzoeking gedaan in zijn woning. Daar troffen agenten ook harddrugs, verpakkingsmateriaal, een weegschaal en geld aan.

De aangetroffen drugs – meer dan 500 wikkels cocaïne - worden vernietigd en het geldbedrag van meer dan 80.000 euro is in beslag genomen om onderzoek te doen naar de herkomst. De verdachte is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die zijn hechtenis met 14 dagen verlengde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie